![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.07.2005
![]() |
ja polecam DVDFab Decrypter +anyDVD - mnie nie zawiodly, a mialem przeboje z innymi progz...
![]() Ostatnio zmieniany przez kwazz : 15.07.2005 o godz. 14:24 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.10.2004
![]() |
Cytat:
U mnie coś to nie zadziałało. Akurat miałem pod reką film Closer, ale nie udało mi się. Nowy AnyDvd (trial), nowy Instantcopy (trial). Nigdy nie miałem potrzeby uzywać tych programów, ale z tego co piszesz to AnyDvD załatwia sprawę w locie (w tle), zatem po co instant copy skoro teoretycznie mozna dowolnym managerem skopiować te pliki na HDD, a potem obrobić czymkolwiek ? Jeśli chodzi o film Closer to za wyjątkiem jednego Voba (zabezpieczonego)ściągnąłem w ten sposób całą resztę. Próbowałem AnyDvd + Instantcopy, ale przy wiadomym pliku wyskakiwał błąd "Hardware error". Może jeszcze coś pominąłem w ustawieniach - nie wiem. Pozdrawiam...... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.07.2005
![]() |
ZGRANY film CLOSER
Jezeli ktos ma nadal problemy ze skopiowaniem swojego filmu Closer to prosze napisac na forum a dam rozwiazanie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 23.04.2005
![]() |
powodow bledu moze byc wiele,czasami zawodza plytki czasami wypalarki metoda prob i bledow dochodzisz do 100% wypalania .
ja mam odtwazarke i nagrywarke dvd to kopiuje w locie,przy verbatinach mialem duzy procet odrzutu przy sony juz nie ,na poczatku jak zgrywalem na twardy tez mialem wiecej klopotu i wiecej bledow ,teraz jak wyzuce jedna plytke na 50 to wszystko czasami nie wyjdzie niewiadomo z jakiego powodu za drugim razem nie ustawiajac nic przekopiujesz bez problemu . a ze ci wyskakuje hardware error to nie wiem ja zrobilem kopie bezpieczestwa filmu"closer" za pierwszym razem i metoda j.w. i jak mowie nie mialem problemu z zadnym filmem niektozy mowia ze ta metoda jest do dup.... ale mi to wystarcza mam kopie w 1 godzine lub jak bardzo duzo ma dodatkow to do 2godzin powodzenia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.10.2004
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A próbowałeś tego DVDFab Decrypter'a? Nowa wersja 'rusza' sonowskiego Arccosa...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Nowy na forum
![]() |
ZGRANIE filmu CLOSER
programy:
(1) AnyDVD 5.2.4.2 (2) DVD2one v1.5.2 (3) CloneDVD2 2.7.5.1 1- instalujemy AnyDvd, 2- nastepnie programem DVD2one zgrywamy sam film, ale zaznaczamy ze ma byc na plyte dwuwarstwowa, 3- zgrany film przerabiamy w CloneDVD2 na 1 plytke 4,7 GB |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.12.2004
![]() |
A mam takie pytanko, DVD Decrypterem możemy skopiować na twardy film w oryginale, czyli często przekraczającą objętość zwykłej DVD-R i pytanko, czy programy kopiujące mają takie opcje, aby dany film podzielić na dwie równe części na dwie oddzielne DVD-R
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Dziadek
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tak. Co prawda może nie do końc równe ale można zgrać je na dwie płyty DVD
![]() |
#25 |
Nowy na forum
![]() |
Tylko po co zgrywac na 2 plyty
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.07.2005
![]() |
DVd decrypter i anydvd przy tym smamym filmie
u nie nie pomogły ani dvddecrypter ani any dvd, próbowałem obraz zrobić nie szło ,pojawiał sie komunikat za kazdym razem
failed read sector i tak leci 20 minut sektor po sektorze, ustawienia anydvd standatrtowe w dvd decrypterze 3.5.4 tez moze cos nie tak ustawiłam moja nagrywarka liteon próbowałam tez na pionierze i nic co mam zrobić moze jakos inaczej ustawic dvd decryptera w opcjach? proszę o pomoc !!!! mam zrobione zrzuty ekranu z zaznaczonymi przeze mnie opcjami i plikam log z dvddecryptera moge przesłać jak by mialo to pomóc |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moze plytka jest porysowana i kiszka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 24.12.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#29 |
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
noyew DVDFab Decrypter v2.9.2.3 to dla tych co nie moga ...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.08.2004
![]() |
mam pytanie z innej beczki, dvddecrypterem zgrałem film na dysk w celu wykonania kopii bezpieczeństwa, a tu dvdclone2 widzi w ścieżkach filmu dwie nieróżniące się rozmiarem lecz id tytułu i wygląda ze jest to ten sam film
i miałem to nie w jednej płycie dvd zgranej na dysk , tylko w kilku, w shreku2 było no problem bo była różnica we wstępie, a tutaj nie wiem które użyć bo teoretycznie nie ma różnicy , ktoś podpowie z czym to się je i które ścieżki kopiować? bo wolałbym nie zmniejszać rozmiaru przez rekompresję. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|