![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.07.2005
![]() |
ZGRANY film CLOSER
Jezeli ktos ma nadal problemy ze skopiowaniem swojego filmu Closer to prosze napisac na forum a dam rozwiazanie...
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.10.2004
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A próbowałeś tego DVDFab Decrypter'a? Nowa wersja 'rusza' sonowskiego Arccosa...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Nowy na forum
![]() |
ZGRANIE filmu CLOSER
programy:
(1) AnyDVD 5.2.4.2 (2) DVD2one v1.5.2 (3) CloneDVD2 2.7.5.1 1- instalujemy AnyDvd, 2- nastepnie programem DVD2one zgrywamy sam film, ale zaznaczamy ze ma byc na plyte dwuwarstwowa, 3- zgrany film przerabiamy w CloneDVD2 na 1 plytke 4,7 GB |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.12.2004
![]() |
A mam takie pytanko, DVD Decrypterem możemy skopiować na twardy film w oryginale, czyli często przekraczającą objętość zwykłej DVD-R i pytanko, czy programy kopiujące mają takie opcje, aby dany film podzielić na dwie równe części na dwie oddzielne DVD-R
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Dziadek
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tak. Co prawda może nie do końc równe ale można zgrać je na dwie płyty DVD
|
|
|
|
#7 |
|
Nowy na forum
![]() |
Tylko po co zgrywac na 2 plyty
![]() Jakosc duzo sie nie rozni jezeli wcisniemy na jedna plytke programem CloneDVD. Na ekranie monitora nie widac roznicy, podobnie jest na telewizorze, na projektorze widac ale to jest tak znikoma roznica ze wcale niezauwazalna...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.07.2005
![]() |
DVd decrypter i anydvd przy tym smamym filmie
u nie nie pomogły ani dvddecrypter ani any dvd, próbowałem obraz zrobić nie szło ,pojawiał sie komunikat za kazdym razem
failed read sector i tak leci 20 minut sektor po sektorze, ustawienia anydvd standatrtowe w dvd decrypterze 3.5.4 tez moze cos nie tak ustawiłam moja nagrywarka liteon próbowałam tez na pionierze i nic co mam zrobić moze jakos inaczej ustawic dvd decryptera w opcjach? proszę o pomoc !!!! mam zrobione zrzuty ekranu z zaznaczonymi przeze mnie opcjami i plikam log z dvddecryptera moge przesłać jak by mialo to pomóc |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moze plytka jest porysowana i kiszka
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 24.12.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#11 |
|
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
noyew DVDFab Decrypter v2.9.2.3 to dla tych co nie moga ...
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.08.2004
![]() |
mam pytanie z innej beczki, dvddecrypterem zgrałem film na dysk w celu wykonania kopii bezpieczeństwa, a tu dvdclone2 widzi w ścieżkach filmu dwie nieróżniące się rozmiarem lecz id tytułu i wygląda ze jest to ten sam film
i miałem to nie w jednej płycie dvd zgranej na dysk , tylko w kilku, w shreku2 było no problem bo była różnica we wstępie, a tutaj nie wiem które użyć bo teoretycznie nie ma różnicy , ktoś podpowie z czym to się je i które ścieżki kopiować? bo wolałbym nie zmniejszać rozmiaru przez rekompresję. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 25.01.2004
![]() |
Płyta jest zabezpieczona produktem Sony pod nazwą ARccOS
i zadne decryptery i Any DVD tego nie rusza.W moim przypadku skuteczny okazał się DVD Fab w wersji 2.9.3.0-jak wczesniejsze wersje sobie z tym radza tego nie wiem,chociaż jak pisze kolega < noyew DVDFab Decrypter v2.9.2.3 to dla tych co nie moga ... >-ten też działa.Spotkałem sie z tym shitem takze na innych płytach Sony Pictures ale tam faktycznie sprawe załatwiał AnyDVD.Więc chyba jakaś nowa wersja tego zabezpieczonka.Ale i to mamy juz rozwiazane.Rulez
|
|
|
|
![]() |
|
|