![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.10.2005
![]() |
![]()
W 8% konwertowania z avi do dvd Winavi przerywa konwertowanie i mówi ze :konwertacja powiodła sie sukcesem, przejdz do menu głownego". i przeniosi mnie do menu. Tam gdzie wybrałem sobie gdzie ma się konwertowac sa pliki tj. VIDEO-TS i AUDIO_TS. W audio nie ma nic a w video pare plikow o rozmiarze 250 mb. dodam jeszcze ze konwertowalem z napisami.
Z gory dziekuje. Sayman9 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
AQQ 3148978
Data rejestracji: 05.01.2005
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
kewlarowy serwomechanizm
Data rejestracji: 10.11.2004
![]() |
a może napisałbyś co konwertowałeś, jak miałeś ustawione opcje konwersji i jaką wersją winavi bo nic z twojego postu nie wiadomo...może jakieś fotki z opcjami winavi(opcje konwersji) no i jakich kodeków używasz do kodowania filmów
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
konwertowalem film eurotrip. zatrzymal sie w 8 %. probowalem jeszcze raz z ocean's eleven i zatrzymal sie w 38 %. wszystko robilem tak jak w tym artykule http://www.divx.howto.pl/modules.php...owpage&pid=151
winavi mam wersje 6.0 z patchem z netu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
kewlarowy serwomechanizm
Data rejestracji: 10.11.2004
![]() |
albo owe filmy są skopane lub zakodowane w taki sposób, że winavi nie radzi sobie z nimi(też miałem takie filmy) lub masz śmietnik w systemie, inne kodeki, wirusy...och ciężko coś powiedzieć.
ściągnij sobie winavi 7, podobno jest poprawiony w stosunku do 6 i próbuj dalej. no i jak robi ci się tak z wszystkimi filmami to powinieneś zmienić program( choć może też być to spowodowane śmietnikiem w systemie i wcześniejszymi kodekami, jeżeli takie miałeś)....a tak na marginesie winavi daje dziadowskie kopie , które potrafią się przycinać i czasami program generuje błędy uszkadzając klatki filmu. najlepiej poszukaj sobie innego programu np. tmpgenc lub inne narzędzia które znajdziesz na tym forum...jak poszukasz
ZDROWIE...ponad wszystko!!!...quake,deus ex,duke nukem- gdzie klimaty z tamtych lat... Ostatnio zmieniany przez alien666 : 28.10.2005 o godz. 17:42 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
a jaki bys polecał ? chodzi mi zeby byl łatwy w obsłudze i zeby dodawal napisy.
mam vso divxtodvd ale on mi przycina troche film o 4 cm i nie wiem jak to zmienic. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
![]() |
Winavi. problem mam.
Po rozpoczeciu konwertowania wyskakuje blad " Access violation at address 0289873E in module 'ffdshow.ax'. Read of address 00000000. " co mam zrobic ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
![]() |
a co z napisami ?
|
![]() |
![]() |