![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Banned
Data rejestracji: 05.09.2005
![]() |
podejrzalem ja w nero show time i wszystko chodzi..plyta na ktora to chce wypalic to
""emtec dvd+rw"" wypalalem na nich i nigdy nie mialem zadnego problemu... w aspi i dma nic nigdy nie grzebalem..normalnie rece opadaja...a moze to jest wlasnie takie zabezpieczenie tej plyty ona jest chyba zabezpieczona makrowizyn tak podaje dekrypter...bufor ten maly paseczek w neronie z poczatku jest pelny potem spada do 47 % a nawet do 15 %... |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
![]() |
maly problemik.....
kurcze zmienilem plyte i jakos udalo mi sie nagrac ale mam zas problemy z dzwiekiem jakies trzaski i tak jakby dzwiek przeskakiwal albo igla na winilowej
plycie ...mowie wam kicha 5 dni w polecy... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
To może Jaśnie Pan zdradzi nam tajemnice jakich płyty użył na jakiej nagrywarce z jakim biosem i z jaka predkością wypalił płyte ,sprawdził aspii i dma
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
![]() |
Cytat:
witam...przepraszam za to niedopatrzeniue ale juz od dluzszego czasu siedze i nie moge nic wymyslic.... -plyta to dvd +rw emtec wypalalem z predkoscia 4 a nawt 2 lub esperanza i byla nawet media store dvd-r.na esperanzie nawet udalo mi sie wypalic bez bledu ale dzwiek byl taki kiepski ze szok ...czytaj posty wyzej... -nagrywarka to samsung tsstcorp cd/dvdw ts-h552b bios niestety nie wiem jaki ale ze tak powiem fabryczny mam ja juz jakies poltora roku... -dma mam wlaczone w obu opcjach.. -aspi i jak bylo to od nerona wlaczone i jak wylaczone.. poslugiwalem sie programem do dekodowania:szrenkiem i dvd dekrypterem.. -uzycie procesora przy kopiowaniu na plyte dochodzi do 90%.. film nas kompie jest dobrze nagrany .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() Zaktualizuj frimware w nagrywarce czym prędzej Nagraj na Verbatim a nie na jakimś syfie typu emtec ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|