![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() |
jak i jakim programem zrobic meni w vcd zeby byl dostemp do wybranych scen i takie inne bajery ale w łopatologiczny sposob
i potrzebuje opis po polsku do programu VCDEASY dzieki za informacje
d@n_007 Ostatnio zmieniany przez d@n_007 : 03.03.2003 o godz. 15:33 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.01.2003
![]() |
JEŚLI MASZ PEŁNĄ WERSJĘ VCDEASY TO MOŻESZ PRZEDE WSZYSTKIM USTAWIĆ DOMYŚLNY JĘZYK JAKO J. POLSKI. POSZUKAJ, BO ZALEŻNIE OD WERSJI ROBI SIĘ TO INACZEJ.
VCDEASY DAJE MOŻLIWOŚĆ B. ŁATWEGO TWORZENIA TZW. ROZDZIAŁÓW DO KTÓYCH BEDZIESZ MIAŁ DOSTĘP POPRZEZ KLAWISZE NUMERYCZNE BĄDŹ KLAWISZ PRZEWIJANIA SCEN >>| A DEFINIUJE SIĘ TO W BANALNY SPOSÓB: TRZA PRZEJŚĆ DO ZAKŁADKI "ROZDZIAŁY" ZAZNACZYĆ PBC ON ILOŚĆ ROZDZIAŁÓW ZDEFINIUJEMY W ZALEŻNOŚCI OD POTRZEB CO NP 3000 KLATEK (W PALU TO 2 MINUTY) LUB USTALAMY Z GÓRY JAKĄŚ ILIŚĆ ROZDZIAŁÓW NP 36 PO KAŻDEJ Z OPCJI JEST KLAWISZ "OK" TERAZ TYLKO ZAKOŃCZ DO TEJ PORY DZIAŁA U MNIE BEZ ZARZUTÓW - MAMY DZIĘKI TEMU B. SZYBKIE PRZEWIJANIE FILMU
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() |
wszystko fajnie i pieknie tylko jak ja mam to wszystko nagrac na cd niemam nigdzie zakiej opcji
|
|
|
#4 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.01.2003
![]() |
Jeżeli masz zainstalowane sterowniki ASPI to da się nawet nagrać za pomocą VCDeasy.
Ja natomiast polecam zrobic tylko "obraz" płyty plik.bin i plik.cue oraz plik.xml (rozdziały) a następnie np. za pomocą Nero nagrać obraz płyty. Pozdro |
|
|
|
![]() |
|
|