![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.09.2004
![]() |
hej
pozdrowionka dla wszystkich... dzieki temu forum wiele sie nauczylam mam nastepujace pytanko uzywam programu Sonic MyDVD do nagrywania DVD. wiem jak nagrac film z napisami ale czy ktos moze mi powiedziec w jaki sposob moge nagrac DVD z subtitles ktore moglabym wylaczyc a jedynie utworzyc menu i wlaczac je jedynie w razie potrzeby? jaki format musialabym stworzyc? jesli ktos ma jakiekolwiek sugestie bylabym wdzieczna z gory wielkie dzieki[FONT=Verdana] undefined napisz do mnie
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
w sonicu to nie wiem, ale w dvdmaestro to robisz authoring i wylaczasz napisy, film ci sie odpala bez napisow - i jak chcesz to je wlaczasz
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.09.2004
![]() |
dzieki wielkie... tylko czy ktos moze mi powiedziec gdzie ja ten program moge znalezc i sciagnac? aha i jeszcze jedno pytanko
czy jest mozliwosc zebym nagrala 2 rodzaje napisow np. polskie i angielskie ? z mozliwoscia ich zmieniania i calkowitego wylaczeia?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
I'd like to be a
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 10.07.2003
![]() |
Spróbuj poszukać np dvdauthorGUI (darmowy) albo DVD Lab Pro (www.google.pl Twoim przyjacielem ^_^ ) Przejrzenie postów dotyczących napisów w ramach tego forum też na pewno Ci pomoże.
Na płytce dvd może byc do 8 ścieżek audio i do 32 ścieżek napisów.
|
|
![]() |
|
|