![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 06.07.2004
![]() |
dziwne rzeczy
nagrałem film w vcd na (w nero) cdrw, obejrzałem, wszysko ok, skopiowałem płyte (też w nero) i co: na koniec filmu obraz dziwnie sie zachowuje, nie da sie na to patrzeć. Co jest grane? czy niemożliwe jest nagranie płyty vcd na zwykłej płycie
![]() ![]() To chyba 4 płyta... (inne filmy) płyta cdrw to: esperanza 700 mega 8x16x24 płyta cdr: Verbatim 48x, oczywiście nagrywałem wolniej: 8x Ostatnio zmieniany przez killer83 : 20.07.2004 o godz. 00:17 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 23.06.2004
![]() |
jesli da sie skopiowac na twardy to nie wiem.........ale mysle, ze pod koniec kopiowania beda klopoty - znaczy sie nagrywarka robi padake albo plyty...moze bios nowszy......powodzenia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 06.07.2004
![]() |
ok nagrałem to samo w WinOnCd 5. Niestety umiem nagrać tylko pierwszą płyte, jak chce nagrywać drugą to wyskakują jakieś errory: "Error muxing F:\ (ścieżka do filmu)Tytuł cd2.mpv and F:\ (ścieżka do filmu) Tytuł cd2.mpa" a potem: "an error occured while building disc". Co to jest do cholery i dlaczego to wyskakuje. W dwóch różnych filmach dzieje sie to samo!. Próbowałem przekonwertowac to jeszcze raz w TMPGEnc. ale nic nei dało. NIECH KTOŚ MI POMOŻE!!! może jakiś inny program?
P.S. pierwsza płyta jest ok! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|