![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 04.10.2003
![]() |
No i są polskie literki. Pokoleii. Philips 630 z nowym firmware czyta pliki .SRT a polskie znaczki uzyskuje się w czasie odtwarzania filmu trzeba przycisnąć na pilocie SUBTITLE aż pojawi się napis LATIN2 i będą polskie literki. Czcionka może być arial, times new roman (te sprawdziłem), nie czyta .SMI, .SUB, .TXT w ogóle nie widzi .SSA.
Tak w ogóle super czyta wszystko także XVid. No to Pa |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Pentium4ever
Data rejestracji: 06.12.2003
![]() |
Fakt faktem.
Po ustawianiu Latin 2 czcionka PL jest wyświetlana w ~90% poprawnie. Jeśli się przyjżeć to litera "ą" jest zastąpiona literą "ś", a skolei litera "ś" nie jest wyświetlana w ogule. Jeśli chodzi o SUB to jes kilka typów: MicroDVD DVDSubtitle Subviewer Subviewer 2 i każdy czymś się różni. Teraz który będzie chodził? XviD działa owszem choć większe wrażenie na mnie wywarł fakt że ruszył film w DivX 5.1.1 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.07.2004
![]() |
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Nowy na forum
![]() |
Drodzy koledzy ja kupiłem sobie philipsa i mam problem z napisami a szczerze mówiąc nie jestem dobry w te klocki czy możecie pomóc w tej sprawie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
I'd like to be a
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 10.07.2003
![]() |
@Śmiały:
A co by miało być? Napisy, które mają być wyświetlone wybierasz z listy plików wyświetlonej na ekranie TV @gepciu: Przykro mi ale nie da rady ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Nowy na forum
![]() |
A więc sprawa jest taka philips LX3900 SA i po włożeniu płyty z filmem nagranym w divxie nie ma możliwości otworzenia napisów katalog pokazuje tylko sam film
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Bywalec
Data rejestracji: 16.03.2004
![]() |
dla phl. polecam strone z poradami i nowymi fwr. http://www.ianc.net/philips/downloads.shtml
![]() |
#23 |
I'd like to be a
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 10.07.2003
![]() |
@Gepciu:
plik z napisami musi mieć rozszerzenie .srt albo .smi (i musi być w odpowiednim formacie).
![]() |
![]() |
#24 |
Dark Apprentice ];-}
Data rejestracji: 13.05.2004
![]() |
Witam wszystkich!!
![]() Mam pytanko: czy testował ktoś możliwości PHILIPSA 632 przede wszystkim pod względem odtwarzania divx, xvid no i oczywiście napisy do nich (to najważniejsze ![]() ![]() Chcę się tego dowiedzieć, bo jestem na kupnie takiego sprzęciku i nie wiem który wybrać (630, 632, 737 ![]() Pozdr |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|