![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
Napisy jednak inaczej - help !
Witam!
Na poczatku moze dodam, ze szukalem, szukalem i jeszcze raz szukalem na forum, jednak nie wazne jakie slowa kluczowe wklepywalem to nie znalazlem pelnej odpowiedzi na moje pytanie. Zawsze cos nie pasowalo, albo ja nie potrafilem wyciagnac z tego odpowiednich wnioskow. Jesli bylo, to sora ![]() Teraz do rzeczy. Mam film 911 In Plane Site. Zawartosc katalogu: VIDEO_TS.BUP VIDEO_TS.IFO VIDEO_TS.VOB VTS_01_0.BUP VTS_01_0.IFO VTS_01_1.VOB VTS_01_2.VOB VTS_01_3.VOB VTS_01_4.VOB - standard. Wszystko z tym filmem jest ok, jednak nie ma w nim polskich napisow. Poprawka. Film ma tylko angielska sciezke dzwiekowa i zadnych napisow. Chcialbym do niego dodac napisy. Kombinowalem juz tak, ze wyciagam wszystkie dodatki, film, tla menu i dziwieki i sobie odtwarzam calosc w dvd maestro. W sumie nie jest to taki wielki problem, a plytka bedzie bardzo zblizona do oryginalu. Tu pojawil mi sie jednak wielki problem. Nie wiem jak wyciagnac z tego pliku poszczegolne elementy sqadowe. W vobedicie mozna to zrobic. Dzwiek dobrze sie wyciaga, ale za to film juz nie. Film jest "pomieszany" z dodatkami (wszystko razem a nie w osobnych plikach), filmik ktory jest "tlem" w menu jest super, z czym w jednym pliku m2v jest menu glowne i menu dodatkow. Nie mam pojecia juz jak to zrobic :/ Sciagnolem chyba wszystkie dostepne programy z doom9 oraz z cdrinfo i kombinowalem. Nie uzyskalem niestety pozadanych efektow :/ Juz mi rece opadaja. HELP Prosze o pomoc. Dla tych ktorym sie nie chce czytac calych moich wypocin streszczenie: 1. Wyciagniecie osobno "tla" z menu 2. Wyciagniecie samego filmu 3. Wyciagniecie osobno dodatkow Prosze, jak ktos z was nie ma kompletnie bladego pojecia jak to mozna by bylo zrobic niech nawet nie pisze (zauwazylem ze trafiaja sie ludzie, ktorzy pisza tylko aby pisac i czesto wprowadzaja w blad). Jesli rozwiazanie tego problemu znajduje sie juz gdzies w tej skladnicy wiedzy, to sorki za "duplikat" tematu ![]() Z gory dzieki za pomoc! |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|