![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
Dzieki wszystkim za pomoc. Wasze wypowiedzi w miejszym czy wiekszym stopniu rzucily jakies nowe swiatlo na moj problem. Dodam ze mi sie udalo i to przy pomocy niewielu narzedzi
![]() ![]() Voborator wyciagnol mi jeszcze raz wszystkie strumienie wideo, to co bylo "posklejane" pociolem sobie w adobe premiere, wyciagnolem sobie audio przy pomocy dvd audo extractora, subpicture pod menu zrobilem sobie w adobe photoshop, menu przerobilem (trzeba bylo jakos dodac wybor polskiego menu) przy pomocy adobe premiere, wszystko ladnie posklejalem w dvd maestro i gotowe. co ciekawe to najwiecej czasu zeszlo mi z retuszem napisow w dvd maestro (musialem je poprzesowac w niektorych miejscach, bo nachodzily np. na podpisy z programow telewizyjnych). Plytka prakrycznie nie rozni sie teraz od oryginalu, nie liczac tego ze w menu jest nowa opcja, dodano napisy, film jakims cudem jest mniejszy o jakies 200 mb ![]() ![]() VIDEO_TS.BUP VIDEO_TS.IFO VIDEO_TS.VOB VTS_01_0.BUP VTS_01_0.IFO VTS_01_0.VOB VTS_01_1.VOB VTS_02_0.BUP VTS_02_0.IFO VTS_02_0.VOB VTS_02_1.VOB VTS_02_2.VOB VTS_02_3.VOB VTS_03_0.BUP VTS_03_0.IFO VTS_03_0.VOB VTS_03_1.VOB VTS_04_0.BUP VTS_04_0.IFO VTS_04_0.VOB VTS_04_1.VOB VTS_05_0.BUP VTS_05_0.IFO VTS_05_0.VOB VTS_05_1.VOB VTS_06_0.BUP VTS_06_0.IFO VTS_06_0.VOB VTS_06_1.VOB VTS_07_0.BUP VTS_07_0.IFO VTS_07_0.VOB VTS_07_1.VOB Przebic z innych vobow nie mam, tak wiec moze dysk nie odmowi mi wspolpracy ![]() Jeszcze raz wielkie dzieki za pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
|
|