Powrót   Forum CDRinfo.pl > Edycja, konwersja i kompresja audio/video > DVD-Video

DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 30.09.2004, 20:37   #7
jaTUs
Nowy na forum

Data rejestracji: 28.06.2002
jaTUs w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Dzieki wszystkim za pomoc. Wasze wypowiedzi w miejszym czy wiekszym stopniu rzucily jakies nowe swiatlo na moj problem. Dodam ze mi sie udalo i to przy pomocy niewielu narzedzi Voborator, DVD Audio Extractor, Adobe Premiere Pro, Adobe Photoshop, Dvd Maestro, Winamp, PowerDVD
Voborator wyciagnol mi jeszcze raz wszystkie strumienie wideo, to co bylo "posklejane" pociolem sobie w adobe premiere, wyciagnolem sobie audio przy pomocy dvd audo extractora, subpicture pod menu zrobilem sobie w adobe photoshop, menu przerobilem (trzeba bylo jakos dodac wybor polskiego menu) przy pomocy adobe premiere, wszystko ladnie posklejalem w dvd maestro i gotowe. co ciekawe to najwiecej czasu zeszlo mi z retuszem napisow w dvd maestro (musialem je poprzesowac w niektorych miejscach, bo nachodzily np. na podpisy z programow telewizyjnych). Plytka prakrycznie nie rozni sie teraz od oryginalu, nie liczac tego ze w menu jest nowa opcja, dodano napisy, film jakims cudem jest mniejszy o jakies 200 mb no i troszke wiecej plikow powstalo . Teraz wyglada to tak:
VIDEO_TS.BUP
VIDEO_TS.IFO
VIDEO_TS.VOB
VTS_01_0.BUP
VTS_01_0.IFO
VTS_01_0.VOB
VTS_01_1.VOB
VTS_02_0.BUP
VTS_02_0.IFO
VTS_02_0.VOB
VTS_02_1.VOB
VTS_02_2.VOB