![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 11.11.2002
![]() |
Nowa wersja DVDXCopy - czyzby gorsza niz poprzednia?
Tak sie zastanawiam, mam 1.4.1 i wyglada to niezle aczkolwiek jakis czas temu ukazala sie wersja 1.5, z innym silnikiem do nagrywania (to znaczy internal bo zewnetrznie wciaz mozna uzywac np. silnika Nero), moze jakies komentarze w tej kwestii? Ktorej wersji uzywacie?
I jeszcze jedno. Wersja 1.5 wprowadza jakis zamet w kwestii wykonywania backupow z backupow... nie jestem pewien jak to praktycznie wyglada ale w readme jest cos na ten temat: * DVDXCopy will no longer display a warning message if the user attempts to back up an Archived DVD, DVDXCopy will simply ignore it and continue to look for an original DVD. Czy to mialoby oznaczac, ze nie da sie wersja 1.5 wykonac backupu z backupu? Bo ja tak to w kazdym razie rozumiem. Prosze o komentarze uzytkownikow DXC, bede wdzieczny. P.S. Do posiadaczy LG4020B: wersja DXC 1.4.1 nie widzi mi nagrywarki, to znaczy zczytuje vob'y na dysk ale w momencie kiedy pojawia sie prosba o wybranie urzadzenia do zapisu i wlozenie plyty nie bardzo moge cos zrobic bo lista wyboru jest pusta. Co dalej? :-) |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 14.07.2002
![]() |
a restartowałeś komputer po instalacji, mam wersję 1.3 i śmiga mi, tylko szkoda że nie można tego screenu z ostrzeżeniem wyłączyć
![]() Albo nie wiem jak... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 26.08.2002
![]() |
Uważam że DVDXcopy jest do niczego bo nie można zrobić kopi z kopi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wyjadacz ;)
![]() |
Cytat:
A jak to jest w 1.3 z tym robieniem kopii z kopii? Da sie czy faktycznie tylko z oryginalu na DVD-R a potem juz koniec? Co ja zrobie jak mi sie DVD-R porysuje albo za rok bede chcial przegrac na lepszy nosnik cos? :-) Ostatnio zmieniany przez Salvad0r : 03.04.2003 o godz. 23:24 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wyjadacz ;)
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
Dziwna sprawa
..
![]() Dziwna sprawa - uruchomiłem DVDXCOPY ver. 1.5: - film zabezpieczony dwuwarstwowa płytka DVD - zrzut na 2 płytki - wszystko OK! ![]() - film niezabezpieczony jednowarstowe płytka DVD - program się zawiesza przy rozpoczęciu zgrywania płytki oryginalnej - w ogóle nie czyta płyty w napędzie....:o - o co chodzi? czy traktuje tą płytę jak kopie, a nie oryginał? (Record Now kopiuje te same płytki bez problemu... ![]() ![]() ![]() ![]() 8) 8) 8) . |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Bywalec
Data rejestracji: 23.02.2003
![]() |
Posiadam od dwóch dni LG4020B. DXC 1.5 nie robi kopi z kopii
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Bywalec
Data rejestracji: 14.07.2002
![]() |
Cytat:
Tylko ten dodawany screen jest denerwujący |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Bywalec
![]() |
To jeszcze raz ja. Wyrzuciłem DXC 1.5 - jest złe. Kopie zapasowe zrobione tą wersją nie są odtwarzane na DVD Playerach. Sprawdzałem na SONY 405 i Grundiku. Zainstalowałem 1.41 i efekt wspaniały - filmy są odtwarzane idealnie!!! 1.41 nie robi kopii z kopii także, ale to już zrobi Instant Copy 7.0
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.03.2003
![]() |
Ten program to dno!
![]() ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Wyjadacz ;)
![]() |
Do MagSP: wierze na slowo co do DXC 1.5 i nawet nie instaluje
![]() Do Franka: Hmm. Moze i faktycznie obejrze dokladnie ten DVD2One 1.1.1... bawilem sie przed zakupem nagrywarki wersja 1.0 i porazil mnie prostota.. nie sadzilem ze wart jest instalowania w nowej wersji ale zrobie to dzis wieczorem skoro polecasz. Dziekuje za sugestie! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o backup z backupu to.... mi wygląda na to, że ten backup z oryginału juz nie jest zabezpieczony i można go skopiować np. RecordNow Max bez problemu ![]() Jak Ci sie uda wywalić ten screen DVDXCOPY to daj znać na Forum ![]() 8) 8) 8) . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Bywalec
![]() |
pewnie się nie da... też mnie to denerwuje, ale coś za coś.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
przeciez
ten scren w niczym nie przeszkadza
![]() wedlug takiej filozofi dalej bysmy jezdzili konno i pili zsiadle mleko ![]()
![]() |
#15 | |
Bywalec
![]() |
Re: przeciez
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |