![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.03.2004
![]() |
Brak subtitles.
Witam
Jestem początkujący więc z góry przepraszam za lamerstwo. Chciałem sobie zrobić kopię zapasową filmu "Powrót Króla" . Użyłem najnowszego Decryptora i zwaliłem całość w formacie FILE na HDD. Do kompresji użyłem programu DVD2One. Zaznaczyłem w programie opcję "Movie-only" oraz dźwięk angielski 6ch oraz subtitles - polish. Niestety po wypaleniu płytki w Nero okazało się że jest tylko dźwięk w wersji oryginalnej ale niestety nie ma polskich napisów. Dodam że przy wyborze subtitles miałem 2 pozycje "polish". Zaznaczyłem pierwszą. Po co ta druga? Może trzeba było zaznaczyć obie? Tak nawiasem dodam że jakość po kompresji moim skromnym zdaniem praktycznie nie ustępuje oryginałowi. Potem jeszcze eksperymentowałem z polską ścieżką dźwiekową i ładnie poszło. Teraz mam 2 płytki 1 - wersja dźwiekowa oryginalna 2 - wersja z polskim lektorem. Niestety nie udało mi się jeszcze uzyskać napisów pomimo zaznaczenia w programie DVD2One opcji: subtitles-polish. Czy ktoś wie w czym jest problem? Proszę o pomoc Z góry dziekuję. pozdrawiam ziomal |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|