![]() |
Oczywiście zerknąłem na Twój poradnik ale co do przygotowania napisów PL to chyba nie ma tam nic napisane.
Przepraszam ja dopiero się uczę robić coś takiego i ten poradnik rozumiem tak, że wklejamy te napisy co wcześniej wyciągnąłem z filmu i zapisałem jako "son" a o pl napisach nic nie ma. Przepraszam za moje lamerstwo w tym temacie ale pewnie trochę czasu upłynie zanim opanuje ten temat:( W tej chwili jestem na etapie "Napisy i DVD Maestro" wczytałem plik VSUB_P1A1.sub i zapisałem go w innym katalogu jako "son" -- Raulo |
@raulo:
zerknij na stronę z mojego sig'a |
bo menu musisz takze zrzucic na hdd i dodac do kompilacji i ustawic aby z niego startowala plyta
|
Chodzi o to, że jak robię wszystko według opisu "Cobraverde" to nie mam orginalnego menu jakie było orginalnie na płycie.
-- Pozdrawiam Raulo |
O tym, że ten temat powraca co pewien czas jak bumerang to już nawet nie wspomnę (w zeszłym tygodniu był przynajmniej raz)
|
odpowiedz jest na gorze przerabianie Divx do DVD+polskie napisy i wszystko (no moze nie wszystko ;)) mozesz sobie zrobic tylko wymaga to czasu i checi i samozaparcia
|
Orginalne DVD + napisy
Witam
Proszę o odpowiedź na nurtujące mnie pytanie, mianowicie : Czy jest możliwość dodania polskich napisów do orginalnego DVD ale wraz z zachowaniem jego orginalnego menu ? -- Pozdrawiam Raulo |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:39. |