![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.11.2004
![]() |
![]()
Witam
Postanowiłem zadać 1 konkretne pytanie do znawców tematu. Przeglądnąłem niejedno forum i jak dotąd nie natrafiłem na dobrą odpowiedź. Czy istnieje choć jeden program do authoringu prosty jak ifoedit, skuteczny jak Maestro a pozbawiony wad obu tych programów. Założenia są następujące - program musi potrafić zrobić authoring: - jeden strumień video w PAL (NTSC nie wymagam) ;-) - co najmniej 2 ścieżki audio (w DTS i AC3) - format wejściowy VIDEO m2v z tmpgenc - format wejściowy AUDIO z DVD2AVI - nie wywalać się jak Rejig udając że coś zrobi poprawnie - nie walić takich pasztetów jak ifoedit co opisałem w osobnym poście - w prosty sposób przyjmować napisy z oryginalnego filmu (góra 1 lub 2 szybkie konwersje - np format sup) - proces niezłego przekonwertowania filmu razem z authoringiem nie powinien zająć więcej niż 1-2 godziny (nie licząc nocy na tmpgenc ;-) ) Panowie licze na Wasze opinie - zaczynamy głosowanie. pozdr. zebacz |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|