![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Indywidualista
Data rejestracji: 16.08.2002
![]() |
![]()
Witam,
Tak jak w przypadku opisu DVD2DVD na forum - było ciężko. Przebrnąłem przez dziesiątki stron wątku poświęconego DIVX2DVD ... I wieci co mi się wydaje? Że to co przeczytałem jest jeszcze 'trudniejsze' od poprzednika ![]() Więc może ktoś mi wytłumaczy całość prostym językiem? Jak poczytałem, że do kopii DIVX (XVID) do DVD potrzebuje chyba z 11 aplikacji to szczerze powiedziawszy włos mi się na głowie zjezył ... A że każdy od czegoś zaczyna, to i ja zaczynam już trwającą jakiś czas przygodę z nagrywarką DVD - nie ma co, przydatne urządzenie ![]() Więc reasumując, pytanie jest takie. Jak zrobić ładnie, szybko i prosto kopię filmu DIVX (XVID) na DVD? Musi być jakiś prosty sposób z dwoma, trzema aplikacjami - dający dobry efekt koncowy ![]() Będę wdzięczny za jakiś tutorial ![]()
[ Miłego dnia. Matteo (You have to see it for yourself ...) /// [ ASUS A8N-SLI DEL nF4 | AMD Athlon64 3200+ | 2GB GEIL RAM | GF Gainward 6600GT | WindowsXP (SP2) /// [ DVDRW LG SuperMulti 16x | CDRW Lite-On 40x | Samsung SpinPoint 250GB SATA | LG StudioWorks 700S /// |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|