![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Trust No 1
Data rejestracji: 08.11.2004
![]() |
Witam
Dzisiaj nabyłem tą nagrywarkę http://cdrinfo.pl/software/stronaspw...eid=4231194856 pierwsze co zrobiłem to wypalilem filma na DVD Wladce Pierscieni Druzyna Pierscienia, kumpel mi polecal DVDShrinka, wiec wypalilem tym programem, jednak nie wiem czemu ale w zakladce gdzie wybieram sobie predkosc zapisu nie mialem predkosci x1,x2 tylko x4 i maximum :\ dlaczego ? wiem, że najlepiej wypalać z jak najmniejsza predkoscia, a jaki wy osobiscie polecicie mi program do wypalania filmow na DVD ? jak odpalilem nagranego LOTRa na PS2 obraz byl ok, w menu zauwazylem lekką pikseloze :\ Druga sprawa to wypalanie gier na PS2, uruchamiam Alcohola 120% wybieram kreator nagrywania, wybieram obraz ISO z gra no i zonk znowu tylko x4 i max !? czemu znowu nie moge wybrac x1, x2 ? i nie wiem czemu na dole nie mam mozliwosci wyboru profilu PlasyStation2.Jedynie predkosc x1, x2 moglem wybrac w DVD Decrypterze ... jednak chcialbym sie dowiedziec czy jest jakis sposob zeby we wszystkich programach moglem miec mozliwosc wyboru x1 i x2. Dziekuje za pomoc, porady i pozdrawiam. PS. nie wiem czy to wazne ale moj system to Athlon 2000+ XP, 256DDR, WinXpSP1, no i wypalalem na Verbatimie x4. Ostatnio zmieniany przez aL1En : 08.11.2004 o godz. 23:51 |
|
|
|
![]() |
|
|