![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 28.12.2003
![]() |
Problem z CCE
Proszę niech mi ktoś pomoże!
Próbowałem chyba wszystkiego, zapisywałem plik w innym miejscu i to samo ![]() Zrzut ekranu jest tutaj http://www.tbs.one.pl/Problem.JPG myślę, że najlepiej odzierciedli mój problem. Po tej informacji w dymku CCE pracuje jeszcze jakieś 5 min i wywala błąd ![]() Czy ktoś wie o co w tym chodzi ? Kompa mam wmiarę szybkiego Athlon 2600+ 512 DDR na dualu Płyta Asusa z wyższej półki na nForce2, dysk 7200 obr/min. Proszę niech mi ktoś powie jaka może być przyczyna. Pozdrawiam Raulo |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 15.10.2003
![]() |
Prawdopodobnie dysk Ci siada. No chyba, że F to jakieś mapowanie sieciowe...
Jeżeli nie - zapodaj Full DiskCheck z Auto, może naprawi wskazania wolnego miejsca. Może to być też problem Athlona, wiem, że chyba jak tworzysz plik AVS to w FitCD zapodajesz w prawym dolnym rogu ptaszek na Resample Audio. Jak na to najedziesz to w dymku chyba jest informacja, że to trzeba zaznaczyć jak się ma Athlona i CCE. Ostatnio zmieniany przez kadi500 : 29.12.2003 o godz. 15:32 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Jeżeli nie - zapodaj Full DiskCheck z Auto, może naprawi wskazania wolnego miejsca.
Ptaszka mam zaznaczonego ale nie bardzo wiem o co chodzi z tym Full DiskCheck ? dopiero raczkuję w tych sprawach. Pozdrawiam Rafał |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
KONKWISTADOR
Data rejestracji: 26.03.2002
![]() |
miałem coś takiego z tym opóźnionym zapisem - o ile wiem to sprawka procka. jak widać na screenie masz powłączane sporo pierdołek w tle - Tlen, P2P itp. Powyłączaj je, szczególne Muła bo on strasznie żre proca a CCE go potrzebuje całego do pracy...
![]() |
#5 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Może to wina dysku bo te operacje z screena przeprowadzałem na dysku powiedzmy B (fizycznie oddzielny dysk) jak zrobiłem to na dysku A to było ok nawet przy powłączanych pierdołkach w tle
![]() a w tej chwili nie mogę nawet skopiować filmu z dysku A na dysk B bo wywala mi ten sam dymek ![]() Czy to możliwe żeby padał mi dysk ? Pozdrawiam Raulo |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
KONKWISTADOR
Data rejestracji: 26.03.2002
![]() |
opóźniony zapis (write back) to funkcja procka obsługiwana przez Windows - masz go może podkręconego? bo mi się to przydarzyło na podkręconym Athlonie TB i skończyło się reinstalką systemu
![]()
![]() |
#7 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Nie nie mam pdkręconego to jest procek 2600+ w biosie mam ustawione 166 MHz a we windzie pokazuje 1.91 MHz.
Wcześniej na tych ustawieniach nie miałem tego problemu, zaczęły się jak konwertowałem plik w CCE ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|