![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.12.2003
![]() |
Poświęć trochę czasu i sprawdź jaką masz temp. po np. 2 godzinach pracy na maksa. Ostatnio zainstalowałem SpeedFan-a i opad szczeki 58 stopni. Obniżyłem trochę mnożnik i ok. Magistrala najlepiej synchronicznie (ta sama dla ramu i procka). Sprawdź też CL czy nie są za niskie. A jak z plikem wymiany- na stałe? Osobny temat to partycje- na dvd mam osobną NTFS- 30GB. Najpierw zrzucam całość DVDDecrypter-em a dopiero potem obróbka.
Powodzenia |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
dupa a nie
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() ![]() |
No i po problemie !
![]() Wszystko teraz chodzi aż miło ! Na początku wyglądało to strasznie bo 2 rzeczy dawały w kość coś miałem nie tak z RAM i przez to CCE wywracał się w około 8 na 10 prób po wymianie pamięci problem z CCE przeszedł do przeszłości. Natomiast jeśli już przeszło przez CCE to wywracał się RB Wymiana na inną wersję RB okazała się lekarstwem przeszło mi już bez żadnych problemów 5 filmów na 8 pass. Czyli problem miałem dualny wadliwa RAM + walnięta wersja RB. Wczoraj przemaglowałem "Pearl Harbor" (film długi dobry do testów) 8pass w dwóch wersjach z matrycą 'standard' i 'very low bitrate' (RB-Opt) zaraz idę porównywać z orginałem (Panasonic PT-300A ekran 1,25x2,5m) Nie wiem czy kogoś to zainteresuje ale jutro napiszę o wrarzeniach. Pam pytanie : (oczywiście sam to mogę sprawdzić , ale to kupa czasu !) Co robi w BR-Opt -> CCE SP Setings -> Gop Length 12 (st) i 15 ? Pozdrawiam wszystkich odpisali na moje wołanie o pomoc ! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|