![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.03.2005
![]() |
Problem z nagranym filmem
Zeby przgrac film musze oczywiscie skopiowac pliki na dysk twardy.Jezeli pliki juz sie zapisza to otwieram nero , kilkam na dodaj pliki , wszystko OK i klikam na ZAPISZ , informacja nagrywanie udalo sie wszystko wporzadku.Plytka wysuwa mi sie ale wkladam ja z powrotem czy dziala , naped stoi nawet nie wczytuje tych plikow no i to mnie zdziwilo bo nigdy takie cos mi sie nie przydarzylo.Otwierm Moj Komputer ->> prawy przycisk myszy na stacje DVD , w srodku pusto :!: nie ma plikow, otwieram PowerDVD i klikam na Play i on automatycznie znajdzie sobie stacje DVD , film rusza i moge normalnie ogladac
Moze ktos wie dlaczego te pliki sa niewidoczne :?: |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zaprenumerowany
Data rejestracji: 16.09.2003
![]() |
Może wyłączyłeś sobie autostart? Niektóre programy do kopiowania robią takie numery (sam mam taki problem z jednym i nie mogę go wyczaić).
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 15.02.2004
![]() |
A czy po otwarciu "Mój komputer" pokazuje Ci "Całkowity rozmiar" i "Wolne miejsce"?, czy też w ogóle nie widzi tej płytki?
Miałem kilkakrotnie takie przypadki, przyczyny nie znalazłem, ale znalazłem lekarstwo. Po przebootowaniu komputera wszystko wraca do normy. Myślę, że związane to jest z Nero, bowiem takie przypadki zaczęły się zdarzać po przejściu z v6.0 na v6.6. Stąd prosty wniosek ku przestrodze: Lepsze jest wrogiem dobrego !!! Pozdr |
|
|
|
![]() |
|
|