![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.05.2007
![]() |
Kopia filmu zacina sie
Witam wszystkich i bardzo prosze o kilka informacji gdzie robie błędy
Nagrzwarka = BenQ DW1640 Soft = DVD Shrink 3.2 odtwarzacz stacjonarny = Philips MX 5700D Próbowałem przegrać "Król lew" dla mojego syna na SHRIKU i wszystko odbyło się bez problemowo ale gdy próbuje odtworzyć film na odtwarzaczu stacjonarnym to pod koniec filmu (46 minuta) zacina sie płyta. Jak odtwarzam go na PowerDVD nie ma żadnego problemu. Próbowałem już różne płyty (Verbatim Tevion TDK Emtec) i bez różnicy. Próbowałem też przegrać Tarzana i jego udało mi się po trzech próbach ale powiedzcie sami co ma za sens jeden film i trzy zniszczone płyty i trzy godziny na kompie i trzy razy muszego zobaczć czy aby ta kopia jest ok ![]() Czy prędkość nagrywania 8x nie jest za wysoka?? Czy jest to jakies złe ustawienie w Shriku? Albo może mój odtwarzacz strajkuje ?? Dlaczego jest to tylko na końcu fimo, albo jakiego progamu użyć i jak to dokładnie zrobić bo nie mam za dużo pojęcia na ten temat. Z góry dziekuje za pomoc Hourspl Ostatnio zmieniany przez Hourspl : 06.05.2007 o godz. 16:17 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|