![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.09.2004
![]() |
Problem z synchronizacja napisów
Witam serdecznie
Mam mały problem z synchronizacją napisów i prosze o pomoc. Jestem od tygodnia posiadaczem nagrywarki DVD i szczęśliwym trafem znalazłem poradnik COBRY na temat przeróbki Divx na DVD ( rewelacyjny ![]() Wszystko jest ok gdy przerabiam Divx który był w jednej części. Problem następuje kiedy film składa się z dwóch części i gdy połączę napisy w Subtitle Workshop 2.51 następuje klapa. Napisy w pierwszej części są ok natomiast w miejscu gdzie zaczyna sie druga część napisy przesuwają się średno o 300 FPS do przodu. Jeden filmik zrobiłem w taki sposób że w Subtitle Workshop 2.51 przesuwałem linijkę po linijce do tyłu. Czy jest jakiś łatwiejszy i szybszy sposób aby synchronizować te napisy a może gdzieś robię jakiś błąd. Proszę o pomoc. Za wszelkie rady z góry thx. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
KONKWISTADOR
Data rejestracji: 26.03.2002
![]() |
Cytat:
wiem, że koszmarnie to opisałem, ale może zrozumiesz ![]()
www.cobraverde.net - moja strona o VIDEO/DVD: porady, napisy, pliki itp. Ostatnio zmieniany przez CobraVerde : 01.10.2004 o godz. 15:05 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.09.2004
![]() |
Dzieki COBRA
![]() Wielkie dzieki COBRA własnie zrobiłem jak mi napisałes i jest ok napisy sa dobrez synchronizowane. Chociaż mój sposób też działał ---> tylko troszke długo to trwało ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.04.2005
![]() |
a jak mam zrobic synchro jesli nie mam podgladu w dvdmaestro a mam napisy w 2ch czesciach.
film troja kupiona za granica. mecze sie z tym juz od kilku tyg ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
KONKWISTADOR
Data rejestracji: 26.03.2002
![]() |
pliki do podglądu w DVDMaestro znajdziesz na mojej stronie...
![]() |
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.04.2005
![]() |
wielkie dzieki za porade w koncu sie uporalem z tymi napisami teraz czas na alien vs predator
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|