![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 01.02.2005
![]() |
Propozycje konwersji z avi na dvd ALE za pomocą 1 programu!!
chciałem zaprosicz wszystkich wyjadaczy aby zgłaszali propozycje przekonwertowania filmu z avi(divx) do DVD, owszem jest tu kupe instrukcji, typu CCE+DVD@SVCD(tylko 99% ludzi i tak ma z tym problemy).
Chodzi o to zeby użyć 1 programu, który to zrobi w miare szybko, bezbolesnie. Bez zabawy w babranie sie z ERRORAMI, błędami itp. Ja zgłaszam WinAvi, owszem potrzeba fddshow do napisów, ale to prosciacha, czego nie mozna powiedziec o cce+dvd2svcd itp.... Chodzi o prostote. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.02.2005
![]() |
Ja używam WinAvi Video Converter, filmy się ładnie przerabiają , ale mam problem z nagrywaniem ich później. Clone Dvd 2 wywala mi błędy - a ty czym nagrywasz ? Pozdrawiam.
![]() |
#3 |
Wyjadacz ;)
![]() |
nero6606 lub copytodvd.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
w nero w jakiej funkcji ? copy to dvd juz sciagam , zobaczymy ...
![]() |
#5 |
Wyjadacz ;)
![]() |
co w jakiej funkcji? wł nero, dajesz na dvd, ustawiasz dvd-video, jak masz dvd+r to dodatkowo w menu wyborze nagrywajki dajesz zeby robił płytke jako dvd-rom(chodzi o to zeby stacjonarny odtwarzacz widział ją jako tłoczoną) i palisz....a jesli chodzi copytodvd to tam juz wogule jest prosciacha.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
w copytodvd dalem zeby nagrał video dvd , wypalił , wsadzam do dvd w nazwie pokazują sie jakieś krzyżyki i czarny ekran...
![]() |
#7 |
Registered
Data rejestracji: 28.09.2004
![]() |
dvd shrink,alcochol 120.iclone dvd2 te programy sa do wypalania. nie jestem wyjadaczem.przerobiłem kiedys divixa DIVIX TO DVD fajny konwenter aallee nie miałem napisów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Wyjadacz ;)
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wyjadacz ;)
![]() |
ja nie miałem zadnych problemów z copytodvd, ale moze masz kichawą wersje albo zkaszanionego cukierka, mozesz go capnąć z mirca, lub po porostu uzyć nero, ja sie narazie na nim nie zawiodłem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 26.11.2003
![]() |
The Film Machine...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wyjadacz ;)
![]() |
czy on przypadkiem (filmmachine) nie korzysta z cce?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Bywalec
Data rejestracji: 23.01.2005
![]() |
juicepp korzysta z cce ja ostatnio zaczolem konwertowac wlasnie WinAVI Video Converterem + do tego directvobsub i nie ma problemu z napisami nie wystepuje problem asynchronizacji dzwieku wzgledem obrazu po przetworzeniu filmu wypalam DVD Shrinkiem i wszystko smiga
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Forumator
Data rejestracji: 04.04.2004
![]() |
@Tachion
a jak wygląda w tym programie sparwa menu i ewentualnych podmenu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Kibic żużla :)
Data rejestracji: 07.12.2004
![]() |
1.WinAvi niestety sam nie tworzy menu tylko przerabia plik.
2.Napisy w WinAvi mogą być tylko wklejone na stałe (FFdshow lub VobSub). 3.Jeżeli film jest z ac3 to po przeróbce w WinAvi taki pozostanie. A ja polecam TheFilmMachine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
wersje mam taką jak jest na cdrinfo.pl czy brak licencji może mieć wpływ ? ![]()
![]() |
![]() |
|
|