![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 29.01.2004
![]() |
DVDXCOPY ?? opinie ...
Wiem platny prgramik....... http://www.dvdcopyplus.com/
ale odrazu pytanie moz ktos uzywal ? Jakies opinie ?? Bo z tego co czytalem na forum to chyba DVD95Copy nie wypadl najlepiej jesli chodzi o jakosc obrazu. Przeczytalem wiekszosc postow i duzo sie dowiedzialem ale jeszcze pytanko ... Za pare tygodnie bede szczesliwym posiadaczem nagrywary DVD +/- ![]() Dziekuje i pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
mysle ze na poczatek wystarczy ci dvdxcopy xpress !!! super prosty i dobry ! nagra wszystko
![]() |
#3 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.04.2003
![]() |
Cytat:
![]() Ciekawe czy wersja Platinium też ma coś takiego? :/
![]() |
![]() |
#4 |
Bywalec
Data rejestracji: 10.01.2004
![]() |
Wszystkie wersje mają taki komunikat, ale bez problemów można to usunąć przed wypalemiem. A po za tym to doskonały program do robienia kopii filmów. Używam DVDxCOPY 1.5.2 i rzadziej wersję "platinum" tylko wtedy jak chcę zmieścić film na jeden płytce.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.02.2002
![]() |
Czy mozesz mary67 krociutko napisac jak w DVDXcopy Platinum, zrzucic plyte dwuwarstwowa na dwa DVD-R??
Chcialbym sobie nagrac te poszerzone wersje Wladcy Pierscieni i Dwoch Wiez w naprawde dobrej jakosci. Czy uda sie zachowac menu ?? Czy na drugiej plycie tez bedzie menu?? I jak usunac ten komunikat przed wypaleniem. Mam ten program, ale przyznam ze mi sie nie spodobal. Wydal mi sie malo przyjazny i malo intuicyjny. Tymczasem na forum ludzie twierdza ze wystarczy kilka klikniec... Pozdr Krzysztof |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Bywalec
Data rejestracji: 25.01.2004
![]() |
Używam dvd x copy platinum.Kompresuje filmy nieraz i 6GB i ja osobiście jestem zadowolony z jakości nagranego materiału. Szczerze mówiąc nie widzę różnicy.Wypalam na sony dw-u10a, oglądam na stac.pioneerze dv-444. Pytanie do mary67: jak usunąć plansze 321 studios z nagranego materiału?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
dvdxcopy 1.5.2. jest dużo bardziej przyjazna. Po uruchomieniu program automatycznie podzieli płytę na dwa dyski (oczywiście jeśli orginalny nośnik przekracza 4.38GB) I wtedy ustawiasz sobie czy płytka druga ma startować z menu czy bez. Ponieważ mam orginalny film o którym piszesz, to obydwa dyski z filmem zajmą Ci cztery nośniki.Ale otrzymujesz wtedy idealną kopię z menu na drugiej płycie. Możesz jeszcze wcześniej pozbyć się zwiastunów i reklam, są odpowiednie przyciski które usuwają wszystko poza filmem. To co usunąłeś możesz podejrzeć w okienku "Preview TitleSet" Zaznaczasz okienko "output disk is ready" to znaczy że po zgraniu na HDD automatycznie zacznie nagrywać. Ale jeżeli nie chcesz mieć po przegraniu loga firmy 321 Studios to tego okienka nie zaznaczasz. A co masz zrobić żeby go nie było to masz w tym załączniku. Jakbyś miał więcej pytań to pisz śmiało |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
jest taki maly programik 321GONE ktory sam zalatwi sprawe tej planszy !!! polecam
![]() |
#9 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 13.01.2004
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Bywalec
![]() |
U mnie raz nagrał bez a raz ze sceenem, dlatego pewniejszy jest sposób z mojego załącznika.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|