![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją |
Ranking:
|
Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
volleyball
Data rejestracji: 14.11.2002
![]() |
You will be a Jedi. I promise ;)
Cześć CobraV.. jak obiecałeś tak jest. Dzisiaj pobawie się tym opisem. I jeśli coś mi sie uda, to napisze. Teraz Jeszcze DVDmaestro mi został. To wszystko. POZDRAWIAM
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 12.05.2003
![]() |
Witam ponownie.
Sorka za marudzenie - zrobiłem tak jak pisałeś i nadal nic sie nie dzieje tzn. nie mam podglądu. Znalazłem ten suwaczek na belce z czsem. Jest tam Set Play Cursor ale dalej nie dzialają te przyciski na samej górze. Moze trzeba coś jednak wcześniej wykonać aby to zadziałało. Tak czy inaczej chciałem poprosić abyś jakoś łopatologicznie wyjaśnił te ruchy zwiazane z Connection. Moze tam coś musze najpierw zrobić. Sam juz nie wiem i wstyd truć Tobie Głowę (CVerde)
|
|
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.05.2003
![]() |
Uruchamiam MAESTRO pokazuje sie to:
REAL TIME PREVIEW functionality will not be available because no decoders have been detected. I co dalej? |
|
|
|
|
#4 |
|
KONKWISTADOR
Data rejestracji: 26.03.2002
![]() |
hmm... masz okrojoną wersję programu bez plików Cinemaster Decoder - podaj maila to Ci je wieczorem wyślę. trzeba je skopiwać do Windows/System32 i podgląd staje się aktywny
www.cobraverde.net - moja strona o VIDEO/DVD: porady, napisy, pliki itp. Ostatnio zmieniany przez CobraVerde : 14.05.2003 o godz. 22:39 |
|
|
|
|
#5 | ||
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 24.01.2003
![]() |
Cytat:
Zacznę od tego, że również potrzebuję tych pliczków do Spruse`a. Jeśli możesz to prześlij mi je na maila: Cytat:
Athlone 3000+XP Barton ASUS A7N8X-Deluxe Gainward GeForce FX5900 Ultra2 Sound Blaster Live! Ram 1000 MB PC 433 Ostatnio zmieniany przez donvit : 23.11.2003 o godz. 12:27 |
||
|
|
|
|
#6 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 10.05.2003
![]() |
Górne menu: "View/Movie" - tu dodajesz Media Asset do ścieżek video, audio - Timeline;
"View/Menu" - tu tworzysz graficzny wygląd menu |
|
|
|
|
#7 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Well Done !!
Well done !!. Właśnie skończyłem swój pierwszy film. Zajęło mi to 3,5 godziny. Wszystko zgodnie z instrukcjami Pana CobraVerde, którego od dziś wynoszę do rangi GURU avi_to_dvd. Nagrane Nero 6.0.0.23 na DVD+RW. Chodzi w stacjnarnym DVD. Kodowanie trójprzebiegowe, 95 minut. Jakość określę jednym słowem: ŻYLETA !! Teraz czas na eksperymenty z parametrami i kolejne filmy z mojej kolekcji. Jestem wdzięczny za tą wyśmienitą instrukcję i czas poświęcony na jej napisanie.
Pozdrawiam wszystkich.
|
|
#8 | |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
|
|
|
#9 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.05.2003
![]() |
DVD Maestro
Wysli mi jesli mozesz DVD Maestro bo nigdzie nie moge znalezsc dobrego linka do tego programu
marcing@kleczew.pl bede wdzieczny i dalej bede testowal twoja instrukcje
|
|
#10 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 12.05.2003
![]() |
do CobraVerde !!
Witam
Dzieki za pliczki - podgląd juz działa ![]() Mam prośbe pytanie - czy zamierzasz moze powalczyc i stworzyć jakiś tutorialik - jak wykonać za pomoca DVD Maestro (badź innego softu) jakiegos chocby statecznego menu gdzie mozan by było wybrać chocby napisy lub ścieżke dźwiękową? A druga rzecz to moze pare słów jak powalczyć z SoftEncode 5.1 Pozdrawiam |
|
|
|
|
#11 | |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.05.2003
![]() |
Cytat:
Bardzo by mi się ten podgląd przydał bo zrobiłem już dwa filmy "na pałę" i musiałem je kilka razy poprawiać bo albo w vobie audio nie pasuje albo się napisy rozjechały lub były bez polskich znaków. Więc jakbyś mógł to podeślij mi te pliki lub podaj jakiegoś linka Z góry dzięki mój e-mail bartip@o2.pl |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Nowy na forum
![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Nowy na forum
![]() |
Jaki trzeba filtr w nondubie aby połaczyc 2 SVCD w 1 a potem
zrobic z tego DVD Ostatnio zmieniany przez foton007 : 18.05.2003 o godz. 15:58 |
|
|
|
|
#14 |
|
![]() |
Konwersja AVI [MPEG-4] do formatu DVD z włączanymi/wyłączanymi napisami
Kontynuując temat w załączniku artykuł: Konwersja AVI [MPEG-4] do formatu DVD z włączanymi/wyłączanymi napisami, który powstał kilkanaście dni temu. Byc może komuś się przyda.
Plik spakowany WinRar 3.20 |
|
|
|
|
#15 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.02.2004
![]() |
>>DIMENTION<< Robiles filmy z lektorem w DVD2SVCD
??U mnie w katalogu wynikowym powstaja same bzdury !!! Glowny plik jest w formacie mpv, sa 2 sciezki audio wyglada na to ze program nie zrobil authoringu ......chyba ze cos sknocilem ?? wtedy helppozdrowienia !! Ostatnio zmieniany przez mrcairo : 16.05.2004 o godz. 21:02 |
|
|
![]() |
|
|