![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Forumator
Data rejestracji: 04.04.2004
![]() |
@Riddick2
a jakiego typu to jest błąd ![]() może rzuć jakimś screenem ![]() aha miałem kiedyś coś podobnego (przy przerabianiu występował błąd) - okazało sie że to wina napisów (bmp), ale teraz korzystam z drugiej metody opisanej przez Cobre (tworze plik z tekstem o rozszerzeniu STL ) i wszystko jest ok. a i napisy lepiej się prezentują!! a co do błędu - jak wyskakuje ci błąd to naciśnij OK a DVDmaestro dalej będzie przerabiać Twój projekt (mi błąd wyskakiwał kilka razy podczas przerabiania ,ale wciskałem OK. i cały proces szedł dalej)
|
|
#2 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 25.01.2004
![]() |
tu problem jest głębszy to nie błąd DVD maestro tylko pokazuje sę bląd windows xp i zamyka się program!!
a gdzie niby jest ten opis jakiejś drugiej metody sts bo ja wszystko robię w ssa a tak wogóle to próbuje przerobić Harrego Pottera więzień Azkabanu i niestety jest to film na 2 cd i chyba dlatego są problemy!! |
|
|
|
|
#3 |
|
Raven
Data rejestracji: 19.07.2004
![]() |
wiec jak bedzie dostane odpowiedz jak zlikwidowac ta reklamke w prawym dolnym rogu ta "cinemcraft" ?
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Forumator
![]() |
Cytat:
?może będe mógł ci pomóc![]() ja robiłem tak: - przerabiałem osobno 2 cd w CCE - następnie wyciągnołem dzwięk z cd1 i cd2 - połączyłem napisy - no i wszystko złożyłem w dvdmaestro pozdro
Ludzie pomocy bo już nie mam pomysłu!!!! Ostatnio zmieniany przez Ufil123 : 30.07.2004 o godz. 00:24 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 16.06.2002
![]() |
Musisz zakupic legalna wersje CCE albo poszukac "witamin" .
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raven
![]() |
Mam do was pytanie jak zrobic menu w tej metodzie pewnie robi sie to w DVDMaestro tylko czy ktos by mogl mi napisac jak to sie robi z gory dziekuje
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Forumator
![]() |
Cytat:
pozdro
|
|
|
#8 | |
|
Raven
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Forumator
![]() |
Cytat:
no to poszło
|
|
|
#10 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 10.05.2003
![]() |
Na górze forum jest "Wyszukaj w aktualnej dyskusji"
albo: menu podstawowe nieanimowane + menu chapter http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...476#post231476 uzupełnienie o menu wyboru napisów i audio http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...883#post263883 uzupełnienie o animowane menu - tylko wskazówki bo nie robiłem http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...270#post273270 |
|
|
|
|
#11 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 25.01.2004
![]() |
gdzie mam szukać jakiejś innej metody przerabiania napisów niż przez maestrosbt??
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raven
![]() |
moze troszeczke jasniej z tym robieniem menu bo nie czaje z tego poradnika nic pierwszy raz uzywam GIMA czy jakos tak bardzo prosze
|
|
|
|
|
#13 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 10.05.2003
![]() |
Spoko wodza
Właśnie wypiekam tutoriala wraz z obrazkami i przykładowymi plikami, tylko muszę się bardziej przyłożyć niż poprzednio i wszystko posprawdzać a nie tak na gorąco z głowy pisać ;PPPp Niedługo będzie dostępny w nowej dyskusji i widoczny z głównego drzewa dyskusji o DVD/VCD |
|
|
|
|
#14 |
|
Raven
![]() |
a moglbym sie wiedziec kiedy nastapi premiera (chociaz przyblizona data)
|
|
|
|
|
#15 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 16.06.2002
![]() |
Dlaczego w DvdLab 1.4b1 nie mam dzwieku cos zle ustawiam czy czegos mi brakuje ?
|
|
|
![]() |
|
|