![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.12.2005
![]() |
![]()
WITAJCIE
Długo zastanawiałam się czy mogę zawracać wam gitare,ale pomimo iż przeczytałam prawie całe forum o SVCD,to dalej mam kilka pytań ![]() Chodzi o to że: Mam nagrywarke DVD,kilka filmów w formacie divx(aviki) i chciałabym tylko nagrać je na płytki dvd,aby oglądać je w stacjonarnym dvd... Wiem,wiem, całe forum jest o tym temacie,ale: 1.Przerabiam film TMPGENCem,wszystko jest git,nie ma większych problemów tylko czy to norma,że aby program mógł robić film to musi być aktywne okno?Chodzi mi o to że jak przerabiam film to nie moge nic innego robić na kompie bo jak zrzuce program na pasek to przestaje konwertować film ![]() 2. Jak nagrywam juz przerobiony film(mpg) w nero vision,to znowu film jest konwertowany do vobów,i a piać następne 1,5 godziny z głowy.. ![]() Jak kupowałam nagrywarke dvd,to myslałam że se oszczędze troche czasu na nagrywaniu a tu lipa ![]() ![]() Powiedzcie mi czy ja robie coś źle,a może jest jakiś inny sposób na szybsze nagrywanie??Mam procka AMDSempron2500+.Przeróbka i nagranie filmu zajmuje mi ok 3-4 godz.A czy wogóle trzeba przerabiać avik do mpg?Czy nero nie jest w stanie przerobić avika na voby?? Zapewne nieźle wam tu namieszałam,ale mam nadzieję że mnie zrozumieliście i znajdzie się jakiś łaskawca i pomoże mi,pli ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|