![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.02.2003
![]() |
ReAuthorist oraz DoCCE4U!
Dokonałem już demuksowania plików, programem DoItFast4U!, po czym przechodzę do kompresji programami, ReAuthorist oraz DoCCE4U, i teraz w tym ostatnim po zaakceptowaniu kompresji pojawia mi się komunikat związany najprawdopodobnie z rozdzielczością i nie kompresuje. W prawym górnym rogu programu są informacje i w polu resolution, widnieje wartość 808x56, przy czym właściwa rozdzielczość obrazu to 7xx x 5xx . Co to ma znaczyć, czy w takim wypadku zrobiłem coś źle w kroku pierwszym, czyli programie DoItFast4U!. Dodam tylko, że idę krokami wg artukułu "wielka trójka" i może jeszcze, robię to tym sposobem pierwszy raz.
serdecznie pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
I'd like to be a
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 10.07.2003
![]() |
Wskazywałoby to na kłopoty z AviSynthem.. Zainstaluj nowszą wersję bądź przeinstaluj to co masz. Sprawdź czy pliki avs które zostały utworzone po drodze dadzą się obejrzeć w medial playerze.
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.02.2003
![]() |
Niestety, ciągle mam ten sam kłopot. Ciągle występuje ta sam informacja dotycząca rozdzielczości, 808x56.
Pojawia mi się w BatchCCEWS, komunikat "sorry, only one instance EclCCE allowed". uruchomiłem plik wygenerowany przez avisynth, ale jest tylko jeden ze skrótem .avs, oraz jest bardzo mały, i nie zawiera żadnych informacji, poza jedną, po uruchomieniu na ekranie pojawia sie napis na czerowno, idący w ten sposób, "plugin c:\program files\doitfast4u\mpeg2dec3.dll is not an avisynth 2.5 plugin" to wszystko niestety, i jeszcze żadnego wygenerowanego pliku nie da się uruchomić czy media p. czy w pdvd. pozdr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
I'd like to be a
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 10.07.2003
![]() |
Pliki avs są generalnie bardzo małe (to są pliki tekstowe zawierające skrypt dla Avisynth'a)
Wszystko wskazuje na to, że masz uszkodzony plik mpeg2dec3.dll (w katalogu w którym zainstalowane jest DoItFast4U). Albo przeinstaluj DIF4U albo poszukaj tego plugina i wrzuć dobrą wersję.
![]() |
![]() |
|
|