![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.07.2005
![]() |
RMVB to VCD = Przycinanie
Witam
Otóż mam pewien drażniący problem Konwersuje plik rmvb do vcd w programie TMPGenc otrzymuje obraz(nie wiem czemu nie ma dzwieku zaznaczam ze glos nie jest formatu AC3)nastepnie programem WinAvi konwertuje ten sam plik rmvd to mpeg 2.Otrzymany obraz de-multeplixuje w programie TMPGenc i otrzymuje 2 plik Obraz i video(obraz nie jest mi potrzebny wiec wywalam) Plik video ktory otrzymalem w programie TMPGenc multiplexuje z otrzymanym dzwiekiem i wszystko jest cacy na komputerze.Nagrywam za pomoca Nero i gdy odpalam go w odtwarzaczu to co jakies 5-10 min sa dziesięciąsekundowe przycinki(zaznaczam ze na komputerze tego nie ma).Plyte probowalem nagrywac z najwolniejsza predkoscia i jest to samo.Jezeli plyta ma wiecej niz 700 mb i musze overburningowac to zawsze na 100% wyskakuje error i na DVD chodzi (tyle ze z przycinkami) a na komputerze nie moge jej wogole odpalic. Te przycinki sa bardzo wnerwiajace wiec jezeli ktos mial taki problem lub wie jak go rozwiazac to prosze o pomoc Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|