![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
![]() |
Oczywiście że tak zrobiłem.
Jak puszczę film to nie - że miga, tylko skacze przez cały ekran, podobnie jak by wziąć film na taśmie i puścić w zwolnionym tempie, to widać przelatujące klatki. A jak zatrzymuję pauzą to mam wrażenie że są dwa obrazy przesunięte między sobą. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Nagranie jest z przeplotem, to co widzisz to przeplecione półobrazy (wg tego co wkleiłeś górne i dolne pole) Strumień ma 10,1Mbit/s - czyli nieco ponad to co przewiduje specyfikacja DVD. W związku z tym nie musi się odtwarzać poprawnie na każdym odtwarzaczu. Ponadto jest to nagranie w formacie NTSC i europejskie otwarzacze nie musza tego odtwarzać (ale zazwyczaj na szczęście dają rade). A jaki masz komputer ? Głównie chodzi o procesor i kartę graficzną. Oraz jakim programem odtwarzałeś i pod jakim systemem. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 05.04.2012 o godz. 08:15 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
jak podzielić film avi V dubem??? pomocy | doktor46 | DivX, Xvid, Matroska i inne | 1 | 05.04.2006 21:01 |
w kółko wypala ten sam film ://// | inecita | Napędy optyczne CD | 9 | 08.01.2006 12:30 |
Proszę o pilną pomoc! Tnie mi film !!! | hakervip | Napędy optyczne DVD | 20 | 26.11.2004 20:20 |
Jak odzyskac film! Wazne! | mallow | Off topic | 3 | 21.09.2004 00:40 |