![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.12.2003
![]() |
problemy z dvd decrypter-pomocy !!!
witam jestem początkującym w sprawie ripowania płyt. zaczałem sie troche bawic i mam kilka powaznych problemow. uzywałem do tej pory nero 6.0 i jesli plyta nie byla zabezpieczona nie bylo problemu. poczytalem tutaj na forum o dvd decrypterze jako najbardziej stabilnym programie ktory jednoczescie tworząc obraz na dysku usuwa zabezpieczenia. przeczytalem rowniez na forum divxa opis i .... wchodze na mode -iso-read pod spodem ladnie pokazuje mi katalog gdzie nagra obraz plyty z rozszerzeniem iso. tak tez robie ale co sie okazuje plyta nagrywa sie a plik ma inne rozszerzenie nie iso tylko nazwa.mds ? potem robie mode -iso write i nagrywa sie ale plyta nie jest widziana . wczym robie błąd . prosilbym o pomoc . z gory dziekuje i pozdrawiam.
p.s. dzie moglbym dokladnie po polsku przeczytac o programie instant copy 8.0 i jakie są inne dobre programy abym mogl zgrywając plyte na dysk usunąc zabezpieczenia. Koledzy fachowcy-pomocy stracilem juz 7 dobrych tdk i verbatimów ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|