![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.12.2004
![]() |
Dodanie napisów DVD
Posiadam film DVD i chciałbym dodać do niego polskie napisy.Korzystałem już z opisu Cobraverde i tego drugiego ale nadal nie wiem jak zsynchronizować angielskie napisy(wyciagnięte z oryginalnego DVD) z polskimi napisami które zamierzam dodać.Chodzi mi głównie o dopasowanie czasu wyświetlania napisów,tak aby się pokrywały.
1.Jak to należy zrobić ręcznie, czy może jakiś program jest w stanie to za mnie zrobić? 2.W ciągu 1:30 zdołałem ręcznie w programie MaestroDVD poprawić czasowo 10 minut napisów.(masakra!!!) 3.W programie Subtitle Workshop istnieje w opcja "Skorzystaj z zsynchronizowanych": Edycja/Czasy/Synchronizuj z filmem/. Dlaczego jak przerobie napisy angielskie z formatu *.son na *.txt to Subtitle Workshop nie chce ich otworzyć w celu dopasowania czasowo napisów polskich i angielskich? Szczególnie interesuje mnie opinia Cobraverde i wszystkich innych osób mających doświadczenie w praktyce. Za wszystkie odpowiedzi serdecznie dziękuje. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|