Powrót   Forum CDRinfo.pl > Edycja, konwersja i kompresja audio/video > DVD-Video

DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 19.01.2006, 17:54   #1
kuba22
Nowy na forum

Data rejestracji: 24.06.2003
kuba22 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
the film machine

mam prosbe gdzies czytalem o tym ze trzeba jakkis plik usunac albo cos zeby po prfzerobieniun filmu za pomoca the film machine pojawia sie logo na ekranie z ego wlasnie programu i bardzo mnie to denerwuje jak to usunac
prosze o porady
czy istnieje jakis plik do skasowania zeby to sie nie pojawiaklo czy jakis podmieniach albo cos w tym stylu
kuba22 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 19.01.2006, 18:47   #2
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Hmm... Nie słyszałem o żadnym logo Film Machine

Co ci się pojawia na ekranie?
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.01.2006, 20:24   #3
kuba22
Nowy na forum

logo

pojawia sie logo taki robot albo co to tam jest i pisze pezrz kilkkas sekund the film machine i jest ten niebieski ekran robot i napis i dopiero pozniej pojawia sie film a ja bym chcial zeby zaraz sie pojawial film bez tej durnej reklamy
Stary 19.01.2006, 23:04   #4
Reetou
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Nie pomogę - nie wiem, o czym mówisz.

Sciągnąłem przed chwilą najnowszą wersję 1.5.0.16 beta i zrobiłem kawałek filmu - nie ma ani robota, ani napisu FilmMachine.
Stary 19.01.2006, 23:39   #5
PIOTR34
..: DVD-VIDEO :..

Data rejestracji: 20.08.2003
PIOTR34 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez kuba22
mam prosbe gdzies czytalem o tym ze trzeba jakkis plik usunac albo cos zeby po prfzerobieniun filmu za pomoca the film machine pojawia sie logo na ekranie z ego wlasnie programu i bardzo mnie to denerwuje jak to usunac
prosze o porady
czy istnieje jakis plik do skasowania zeby to sie nie pojawiaklo czy jakis podmieniach albo cos w tym stylu
Na początek zrób coś z poradnikiem --> TU i popracuj trochę nad tym co chcesz innym przekazać, bo nie można cię zrozumieć

PIOTR34 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.02.2006, 01:31   #6
romas
Nowy na forum

Data rejestracji: 07.02.2006
romas w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
JAK DODAĆ NAPISY DO FILMU W PROGRAMIE THE FILM MACHINE JAK ZMIENIĆ ICH FORMAT NA .srt?
romas jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.02.2006, 11:24   #7
śmiguś
Bywalec

Data rejestracji: 13.11.2003
śmiguś w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Programem Subtitle Tool chociażby
śmiguś jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.02.2006, 18:18   #8
PIOTR34
..: DVD-VIDEO :..

Data rejestracji: 20.08.2003
PIOTR34 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
@romas oj, czytaj uważnie, masz podany link do poradnika.

PIOTR34 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.12.2007, 22:46   #9
kuba22
Nowy na forum

pytanie

elo wszystkim dzieki za odpowiedz i przepraszam ze dawno mnmie tu nie bylo dzikei za linka do poradnika tylko mam inne pytanko mam nowsza wersje the filmmachine i wczoraj chcialem przerobic jakis film na dvd wiec najpierw posszedl dzwiek opozniej obraz apotem nie wiem co pisalo cos tam cos tam .mpv czy jakos tak i musialem anulowac niestety bo nie mialem wiecej czasu czy to oznacza ze ten film od nowa zaczal sie przerabiac czy poporstu do dalszy etap tego przerabiania bo wiem ze we wczesniejszej wersji (w tej ktora jest w tym poradniku) juz nir robi sie jakas 3 konwersja i znowu tio trwa 1.5 godziny chyba ze tak ma byc wiec sprobuje jeszcze raz
z gory dziekuje
pzodrawiam
narka
Stary 14.12.2007, 23:46   #10
Reetou
Tak ma by***263;.

Pr***243;buj jeszcze raz.

narka.
Stary 15.12.2007, 10:56   #11
kuba22
Nowy na forum

pytanie

ok to zaraz bede probowal ale strasznie dlugo to trwa 1.5 godzinki 1 taka czynnosc czy nie idzie tego przyspieszyc bo wczesnie wydawalo mi sie ze w tej wersji z poradnika robi sie caly film ok. 1.5-2 godzin max. a tutaq2 czesci to juz jest 3 godzinki moze da sie to jakos przyspieszyc

Ostatnio zmieniany przez kuba22 : 15.12.2007 o godz. 10:59
Stary 15.12.2007, 11:06   #12
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Przypuszczam, ***380;e zmiana komputera na mocniejszy przyspieszy***322;aby proces.
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.12.2007, 11:48   #13
kuba22
Nowy na forum

pytanie

mam p4 3ghz z ht 1gb ram wiem ze to nie jest najmocniejszy komputer ale nie az taki salby znowuale chyba mi pozostaje tylko czekac narazie bo przymierzam sie do zakupu jakiegos fajnego laptopopa
Stary 15.12.2007, 17:38   #14
kuba22
Nowy na forum

pytanie

elo wszystkim walsnie przerobilem film wyszedl sweitnie parawie bo mam pare pytan znowu ale jesli uda nam sie wspolniepomeczyc z tym to napewno pomozemy zarazem innym i nie bede was juz meczyl
a wiec tak:
od jakiegos czazsu mam tak ze jak przerobie film albo w covertxtodvd albo jak dzisiaj w the film machine to cos jest z dzwiekiem tak w niektorych momentach syczy(np.podaczas rozmowy ale jakiejs akcji i troszke to przeszkadza)
i nie wiem co mam z tym zrobic czy jakas funkcje walczyc czy cos inaczej zrobic
i napisy w tej nowej wersji the filmmachine zamiast polskich znakow(stalych nie wlaczanych) pojawiaj sie krzaczki i dopiero pozniej sie kapnalem ze trzeba nacisnac na A i na europe srodkowa dac oraz zmniejszyc czcionke
tylko co mamz robic z tym dzwiekiembo to strasznie denerwujace takie syczenie podczas rozmowy lub w jakis akcjach i co oznaczaja te 3 funcje w the filmmachine add boorders cos tam cropp cos tam i jeszcze 1 jest taka bo ja tego wogole nie zmieniac
z gory dziekuje
pzodrawiam
narka
Stary 15.12.2007, 18:01   #15
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Z profilu nie wynika jakobys pochodzil z Kambabudzi, albo z Kwalalanga, wiec gdybys napisal to jeszcze raz w jezyku ojczystym Slowackiego i Mickiewicza*, byloby mi latwiej.

*-to tacy smieszni faceci, pisali wiersze. Dosc popularne.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: