![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.10.2004
![]() |
Cytat:
Wszystkie napedy działaly po właczeniu w Omnipatcherze opcji "Fix dead drive" i ponownym flashowaniu takim spatchowanym biosem. W jednym z napedow przez caly czas po takim przywroceniu do życia palila sie czerwona dioda. Napędy nie chcialy dzialać po wgraniu jakiejkolwiek wersji oryginalnego firmware ze strony Liteon. To właśnie mnie wkurza, co sie dzieje, ze musze uciekac się do programów typu Omnipatcher żeby Liteon laskawie zacząl robic to do czego jest przeznaczony, czyli nagrywac i odtwarzac płyty. Bylbym bardzo wdzieczny, gdybys rozwinął temat braków mojej wiedzy, co mianowicie robię źle. |
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 | |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#33 | |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
dobrze powiedziane ja tam mam drugiego litak i jeszcze nigdy mie sie nie udalo uwalic zadnego z nich ![]() P.S. biosami mieszam jak tylko sie da ![]() |
|
![]() |
![]() |
#34 | |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#35 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.10.2004
![]() |
Cytat:
![]() EOT! |
|
![]() |
![]() |
#36 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 02.10.2004
![]() |
Cytat:
Firmware zmienia sie wtedy gdy stary nie obsługuje czegoś co chcemy wypalać , natomiast w twoich postach nie ma nic na temat " zmnieniałem bios , bo stary czegoś tam nie robił". Traktujesz zmiane biosu jak zmianę skarpetek , a jeśli coś się nie uda to oczywiście wina litka. Piszesz że litek nie nadaje sie do tego do czego jest stworzony czyli do wypalania. Mi się wydaje że to tobie rodzice kupią maluszka , a ty oczywiście zmienisz mu silnik na taki od Stara i zdziwisz sie czemu mu dupa siedzi . Jeśli nie wiesz jak zmienić soft bez wielkiego ryzyka to tego nie rób , a jeśłi robisz to nie obwiniaj innych za swoje porażki . Samo czytanie forum nie dowodzi że znasz się na nagrywarkach . |
|
![]() |
![]() |
#37 | |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#38 | |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Ladna przemowa ![]() I tu mozna dodac ze litka kupuje sie po... to... by cos z niego zrobic a nie zatrzymac sie na poziomie rutyny. A jednak dalej rozwiamy umiejetnosci w dziedzinie smazenia tostow ![]() ![]() Czym wiecej nieznanych ![]() ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez legion : 15.11.2004 o godz. 13:16 |
|
![]() |
![]() |
#39 |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Spokojnie wszyscy spokojnie, mozliwe ze masz kompa na sis'e albo via bo na nich pojawiaja sie schizy z flashowaniem napedow. A UDMA zostalo wylaczone podczas flashowania?
|
![]() |
![]() |
|
|