![]() |
451s@SOHW832s - faktycznie bomba, na oryginalnym lub przerabianych 851,812 nagranie plyt nie markowych x4 nie pozwalalo odtwarzac plyt na mojej badziewnej stacjonarce a teraz ;D rula czyta wszystko wypalone 2x 4x dla mnie REWELACJA !!!
|
Jest nieźle :spoko: spokojnie pali DVD+RW firmy TDK,paliłem też na płytkach DVD+R Verbatim i Esperanza z kołka i wszystko śmiga bez zająknięcia tak na stacjonarnym jak i DVD w kompie.
Jak dla Mnie rewelacja :piwo: Liteon 451S@832S |
Cytat:
Liteon 451s@832S VS08 |
Dvd Rw
A czy ktos z was nagrywal na DVD RW ??? Ja robilem probe na plycie Memorex i niestety kiszka. Uzywalem Nero tego z koncowka 17..Pozdrawiam
|
Ja zamawiam dziś płytkę DL Verbatima na arcomp.com.pl. Jak dostanę i nagram to dam znać o wynikach. Czekam na propozycje od forumowiczów, jaki film nagrać (chodzi o wielkość), żeby test był miarodajny.
Pozdr. |
Chodzi mi o ludzi z forum CDRinfo a nie tego zachodniego...
|
Cytat:
|
Ktoś już testował?
Panowie, a ktoś już testował czy i faktycznie nagrywa płyty DL?
Bo to jest chyba najważniejsze. Pozdro. |
tez juz przetestowalem na 10dvd+/-R i kilku CD-R.
chodzi bardzo ladnie - wczesniej mialem przez 2h GS0K i niszczyl +Msonic. Ten testowalem jak narazie na Verbatim, TDK, Msonic i OK prometeusz |
Ilość załączników: 3
No i już jestem w domciu...
wczoraj przeflahowałem nagrywarkę 851S@832S Wszystko ładnie śmiga:D Na teście z KProbe'a na końcu jest tak fatalnie, ponieważ na płycie zrobiła się krecha od koperty... troszke sie PO schrzaniło, ale ogólnie nie jest źle. Dzisiaj potestuje jakieś tańsze nośniki... |
Cytat:
|
PO troche moze nie rewelacyjne... ale PI jak najbardziej :)
pozdro! |
Ilość załączników: 1
Płyta (Ultron 3,50 zł) nagrana na nowym biosie 851@832. Rewelacja.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:48. |