![]() |
Hm zapodałem ostatni bios ze strony Codeguys tj. 832S.VS0A.patched-_51S@832S do już przerobionej 451S@832S wcześniejszym biosem uaktywniając wszystkie opcje w Omnipatcher i musze powiedzieć że gra muzyka, wszystko śmiga tzn. wrzuciłem do napędu płyte Verbatim 4x Certified ktorą spokojnie wypaliłem x8 (nagrywanie przebiegło bez najmniejszego problemu niecałe 8 minut ponad 4,5 GB), wielkie brawa dla CodeKing za wyśmienitą robote jaką wykonali :piwo:.
Mało tego mam stacjonarny DVD firmy Thomson model DTH195E który jest bardzo słabym odtwarzaczem (co Mnie podkusiło żeby go kupić) i co ????? ZERO PROBLEMÓW Z ODCZYTEM !!!!!!!!!! Liteon najlepsze nagrywarki pod słońcem !!!!!!!!!! :spoko: |
Mam pytanie jak wam idzie odczyt plyt na moim biosie??
@madmax2 Powiedz nam czy w odtwarzaczu stacjonarnym jak jest zmiana warstwy sa jakies zaciecia lub film staje?? @Sandra5s Jak kiedys bede to sie skusze na te :piwo: ;) |
Ilość załączników: 1
oto wykresik płytki TDK od Ricoha, wiecie co? za nic w świecie nie spodziewałem sie tak dobrego efektu.
|
Wajchiusz, dobra robota :spoko:
Jeśli będziesz kiedyś w Trójmieście to zapraszam na :piwo: A jak wam chodzi nagrywarka na tym nowym biosie? Czytałem w necie, że sprawia problemy - w przeciwieństwie do poprzedniej wersji. Sandra5s |
Ilość załączników: 2
Dobra daje te testy z KProbe - płyta DVD+R DL Verbatim
|
niema za co dziekowac :)
|
Dziekujemy :spoko:
|
|
Wielkie dzięki!
|
Cytat:
|
Mam Liteona 851@832, czy mogę wgrać ten nowy 832S.VS0A.patched czy muszę wcacać do 851 i dopiero potem go wgrywać?
|
Cytat:
plusy to nagram pozniej bo mi sie skonczyly (podczas walki z bitsettingiem) wszystkie kopie mam DVD+R, a tak bardzo chcialem DVD-ROM :'( |
Ilość załączników: 1
a tu cos na potwierdzenie moich slow DVD+RW VAKOSS x4 palona razy 4 na 451@832VS0A
|
@icemac
A nagrywales wogole na +R albo -R ? jesli tak to zapodaj jakis wykres kprobe bo niewiem czy zapuszczac ten bios |
Cytat:
a co do biosu to C0deKing po nagraniu plytek ma na kprobe porzadne wykresy :spoko: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:45. |