![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 29.12.2002
![]() |
Allegro - czy zostalem oszukany ?
Kupiłem na allegro trylogie ojca chrzestnego ale mam podejrzenie, że to pirat
dlaczego ? bo na okładce: 1. pisze dolby digital, ale rozpoznaje jako AC3 6ch, jest tylko to 2. pisze DVD5 dual layer ? czy dwuwarstwowe nie mają 9GB ? kazda czesc ma ponizej 4,3GB 3. pisze Region 2, DVDDecrypter wykrywa region free i brak jakichkolwiek zabezpieczeń przed kopiowaniem czy zostałem oszukany ? podejrzewam ze to co mam to pirat tloczony ale 100% pewności nie mam wypowiedzcie się bo nie wiem co zrobić cena była dobra 150zł za 3 częśći (4płyty bo czesc 2 jest na 2DVD) i nie po to kupuje orginal aby ktos wciaskal mi pirata ktorego mialbym za cene nosnika ![]() ach gostek ktory mi sprzedal ma ponad 140 pozytywow ale zmartwil mnie jego jeden (jedyny) negatyw: Bardzo dobry kontakt i szybka przesyłka...ale niestety towar nie jest zgodny z opisem. Nie jest to region 2 jak zapewniał XXXXXXX w opisie aukcji - tylko rosyjski pirat wydany na wszystkie regiony. Kasę przelałem natychmiast po zakonczeniu aukcji - zaproponowałem koledze to samo w drugą stronę - czyli przelew z jego na moje konto. Zobowiązałem się pokryć ponownie koszty przesyłki żeby nie ponosił kosztów, bo wierzę iż nie wiedział że handluje kradzionym (pirackim) towarem. Uważajcie na płyty z opisem ALL jeśli chodzi o regiony, Dyski nie mają wtedy numeracji producenta. Z przykrością...ale negatyw. [Odpowiedź z:pon 22 kwi 2002 21:39:07 CEST] Chciałem przyjac zwrot.Ale ,,Marjan,, zaczą cos wymyslac.( tresc maili do wglądu) Płyta kupiona na allegro tak ze jest legalna bo serwis allegro by ja zaraz usuna!!!. Dostał dwa oryginały ale cóz, sami ocencie.
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|