![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 22.11.2003
![]() |
ARCOMP-cienka firma jak dla mnie
ARCOMP-okazuje się cienką firmą jeżeli chodzi o realizację zamówienia. Moja z ubiegłego piątku(23.07) do tej pory nie doczekała się finalizacji. Codziennie otrzymuję maile "Twoje zamówienie właśnie zostało przekazane do realizacji i dzisiaj będzie wysłane".To już któreś z kolei, a zamówienie było priorytetowe. A jak z Waszymi zamówieniami w tej firmie?
maniek |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
>my private watch dog ;)<
Data rejestracji: 09.04.2003
![]() |
Cytat:
![]() |
#3 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 16.07.2002
![]() |
Ja tez raz mialem 2 dniowe opoznienie - reszta oki
|
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 16.05.2004
![]() |
ja robie zakupy raz u nich raz w cdlandzie no powiem ze ani u jednych ani u drugich nie mial;em nigdy problemow, zamiawiam mailem a pozniej telefon.
Pozdrawiam FredzioPL
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.07.2004
![]() |
Kilka razy kupowałem u nich i było OK, choć teraz przekonałem się do firmy CDLANDPLUS i przyznam że przy około 15 zakupów ani razu się nie zawiodłem (zamawiam tylko poprzez maila), jestem zadowolony tak samo jak z dostaw tak i z towaru.
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Yoda
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 01.06.2003
![]() |
Cytat:
Co do Twojego problemu, zamówienie piątkowe przeważnie ze względu na weekend realizowane jest od poniedziałku, powinieneś więc dostać towar w środe (czwartek) - to juz raczej zależy od poczty.
![]() |
#7 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.05.2003
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 28.12.2003
![]() |
Ja jestem stałym klientem ARCOMP jesli chodzi o płytki (na razie jeszcze mam ich zapas, więc ostatnio nic u nich nie kupowałem
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja byłem klientem Arcompu, ale na Allegro jedna firma sprzedawała jeszcze taniej. Od Arcompu nie dostałem odpowiedzi czy mi obniżą jeszcze bardziej cenę od tej na Allegro (a tak się promują na stronie głównej) poza tym, na pytanie o nośnik DVD, dostałem odpowiedź wymijającą po trzech dniach (!) w tonie pretensji, że ktoś się ważył do nich napisać. (dziwne, bo zawsze było OK). Nie wiem, może był tam ktoś nowy, gdyż do tamtej pory moja współpraca z nimi układała się b.db., natomiast ostatnie moje kontakty z Arcompem nie należały do najlepszych, także na razie sobie odpuściłem u nich zakupy. Na szczęście nie są jedyną firmą sprzedającą akcesoria komputerowe po niskich cenach.
Pozdrawiam, |
![]() |
![]() |
#10 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.04.2004
![]() |
Dla mnie jak narazie sa OK.
Zamawiałem w Niedziele wieczorem i dzisiaj (środa) już mam ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Wyjadacz ;)
![]() |
Cytat:
maniek |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Wyjadacz ;)
![]() |
I tak oto dzisiaj płyty do mnie doszły. Życzę firmie ARCOMP jak najmniej wpadek z terminową realizacją dostaw.
Pozdrawiam maniek |
![]() |
![]() |
#13 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 30.01.2004
![]() |
Zaden sklep nie jest doskonaly
![]() Maja tanie plytki. Szkoda ze u mnie w moim miescie nie ma takich miejsc. Gdyby byly to bym u siebie kupowal! |
![]() |
![]() |
#14 | |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |