![]() |
Cytat:
Nie ma sensu dyskutować o tym samym w kółko bo nikt nikogo nie przekona Swoje argumenty wypowiadałem już wielokrotnie - w razie konieczności wystarczy sięgnąć Dla różnych ludzi najważniejsze są różne rzeczy :czytaj: Dla jednych sex, dla innych pieniądze, a dla innych sława Różne jest ocena jakichkolwiek wartości i przydatności Dla jednego Ritek jest najlepszy bez żadnego sprawdzania niezależnie jak by się nie nagrał i na czym Ale jeśli tak - to dlaczego mówi się: polegać jak na Zawiszy a nie: polegać jak na Riteku? :> Zakładanie takich rzeczy to bzdura I taką samą hołdowaną bzdurą jest jak mówi się, że Verbatim i TDK to najlepsze i najpewniejsze nośniki To zostało już wielokrotnie udowodnione A jeżeli o kreseczki na końcu idzie - to same się tam nie narobiły i na jednym nośniku są, a na innym nie Jeżeli nie mają żadnego wpływu - to niech ich tam po prostu nie będzie i tyle Póki co jednak proponuję otworzyć lodóweczkę i ochłonąć przy czymś chłodnym :piwko2: :czar: |
Witam. Mam problem z nagrywark***261; LiteOn DH-20A3P a mianowicie nagrywarka psuje mi plyty DVD-RW. Do nagrywania uzywalem Sony DVD-Rw. Niby wszystko jest w porz***261;dzku plyta sie formatuje, potem nagrywa i nie dziala. Zepsula mi juz tak 3 plyty. Zwykle DVD wypala normalnie nagrywam na roznych plytach zarowno (+/-). Plyty wypalam w Nero 7. Pomozcie
|
Cytat:
:czytaj: |
Zbyt wiele... trudno wszystko ogarn***261;***263;.
Ten nap***281;d dosta***322; 8.5/10 za zapis p***322;ytek DVD A tak naprawd***281; powinien dosta***263; zero. A dlaczego.... bo to Samsung w wydaniu LiteOn'a. Ten sam chip i podobny zapis. Na przemian niedopalone pity i landy. A dosta***322; za zapis wi***281;cej ni***380; DH-20A4P (7/10). :) |
Ilość załączników: 7
HP CD-R x52 97m26s66f (CMC Magnetics Tajwan)
LiteOn DH-20A3P fw.XY13 Nero 2016 x24 Załącznik 80268 Załącznik 80269 Załącznik 80270 Załącznik 80271 Załącznik 80272 Załącznik 80273 Załącznik 80274 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:13. |