Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 23.09.2004, 21:46   #1
mareck
Nowy na forum

Data rejestracji: 23.09.2004
mareck w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Problemy z odtwarzaniem DVD film - QSI DVDRW SDW-041

Witam wszystkich!
Wlasnie odkrylem to forum. Mama dziwny problem: niedawno kupilem laptopa z napedem DVD+RW i moje zaskoczenie nie chce mi czytac ok 30% DVD oryginalnych - mniej wieej taka sama proporcja z kopiami. Na stacionarnym kompie i odtw domowym wszystko gra. Laptok poszedl nawet na tydzien do szybkiego serwisu i kazali mi wyczyscic plyty - te same plyty na modelu w sklepie dzialaly , Pokazuje sie komunikat , ze dyski sa w formacie nieobslugiwanym przez win, albo wcale ich nie widzi. Filmy "wyprobowywalem" wiele razy raz mi zaskoczyl jeden ale po powtornym wlozeniu ^_^ - to samo . Odtwarzacze Media Player 10 i Power DVD5 juz robilem format c: wiec to raczej nie pomoze. System XP z SP2. Co mozna poradzic

Ostatnio zmieniany przez mareck : 25.09.2004 o godz. 23:22
mareck jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: