![]() |
Cytat:
Zobacz TU :czytaj: Bo się zdenerwuję (( :czar: |
|
Cytat:
:mruga: |
Cytat:
Paczka jutro do nich jedzie :) |
Cytat:
|
Opakowanie będzie prawie pancerne:)
Gość z serwisu powiedział mi żebym wysłał kurierem i włożył do środka książeczkę gwarancyjną, z nagrywarką takiej nie dostałem. Mam gwarancję sklepową ze stempelkiem, podpisem i na niej jest napisane jaki to produkt, nr seryjny itp i na ile udziela się gwarancji. Mam nadzieję ze nie będą marudzić. |
Nie powinni. :spoko:
I poproś o naklejkę "ostrożnie szkło" :> :) |
Faktycznie, naklejka się przyda, choć w tamtą stronę... ;)
Gorzej gdyby z powrotem ktoś ją na poczcie rzucał, znów musiałbym reklamować ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Niech sobie wgrywają nowy, jest duże prawdopodobieństwo że mogą zrobić tak jak napisałeś - wgrają nowy bios i powiedzą że jest ok. Nie chce mi się ryzykować, odeślę taką jaką dostałem. W razie czego znów im wyślę :) |
Panowie ratujcie.
Po przejsciu na wersje PRO Benek nie chce palic DVD-R, wgranie najnowszego biosa tez nic nie pomoglo, reszta, tzn. CD-ROM i DVD+R - OK. QScan rozpoznaje dvd-r ale nero nie startuje palenia, PC zawiesza sie-reset. Bios B7U9 (wczesniej G7??, potem B7T9), Nero 6.6.0.8. Wiem, ten temat byl juz napewno przerabiany ale przy tej ilosci postow (180 stron), to nielatwo cos znalezc, dokladne przeczytanie pierwszych 14 stron zajelo mi godzine, nie powiem temat ciekawy ale czas powoli sie do roboty zbierac. W Googlach poruszano ten problem ale zadnej konkretnej odpowiedzi. Pozdrawiam i prosze o pomoc. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jest nowy biosik ;) ktos juz cos przetestowal?
|
Cytat:
:) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:52. |