![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#2746 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.11.2003
![]() |
Cytat:
dostalem takowe wyniki: http://forum.cdrinfo.pl/search.php?searchid=439799 i fakt nie przejrzalem wszystkich 19 stron, na kazdej bylo po 25 postow, zroblem to wybiorczo co druga strone, a pech chcial ze akurat na tych sronach takiej informacji nie znalazlem, wiem ze uciazliwe jest odpowiadanie na jedno pytanie ale zamiast tracic czas na przegladanie 460 postow wole zaryzykowac zadnie pytania i przyjac slowa krytyki niz spedzic dwie godziny nie majac pewnosci cay znajde odpowiedz... tak na marginesie efekt nie przerosl moich oczekiwan wczesniej a i teraz gdy poswiecilem ten czas na powtorne przeszukanie wynikow co najwyzej sprostal moim oczekiwaniom... no i tak zupelnie na koniec mojego drugiego posta, rozumiem ze przeprosiny ktore zamiescilem w pierwszym poscie nie wystarczyly osobie szanownego pana grzdylka...moze oczekiwanie byly inne, moze powinienem sie wychlostac no ale skoro tego nie zrobilem to pozostaje mi tylko podziekowac za odpowiedz na moje pierwsze pytanie i czekac na zrypke za druge |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2747 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 12.06.2004
![]() |
@beenu moze byc ciezko z odpowiedzia na twojego posta bo juz pare razy padly takie pytania i odpowiedzi sa w tym watku. sam odpowiadalem czym roznia sie biosy, wiec jesli chcesz to poprzegladaj moje posty. jesli nie ciekawi cie co je dokladnie rozni (zwlaszcza ze z kazdym kolejnym te roznice wlasciwie znikaly i obecnie nawet sam producent wrzuca od oemow biosy od pro) to wgraj po prostu bios z serii B7XX (P9, T9, U9) i bedziesz zadowolony (S9 osobiscie nie polecam).
Ponizej verb pastel 4X@8X qsuite przy 8X |
![]() |
![]() |
![]() |
#2748 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 19.02.2005
![]() |
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/search.php?searchid=439864 I zamiast silić się na błyskotliwe :\ wypowiedzi , to po przeczytaniu tych 2 /dwóch/ stron miałbyś temat z głowy , ale cóż ..... , poczekaj , aż ktoś ci odpowie w mniej delikatny sposób . I wcale nie sugeruję ,że to będzie VIZZARD . ![]() Ostatnio zmieniany przez GRZDYLEK : 19.03.2005 o godz. 11:54 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2749 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 19.02.2005
![]() |
Pozwalam sobie na zamieszczenie testu płytki eProFormance +8 palonej x8 w nero 6608a , tylko dla tego , że miała qscany inne od kolegów . MYślę , że wyszła w normie .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2750 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 08.05.2003
![]() |
Jakość niczego sobie tylko te skany z Qscan jakieś kiepskie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2751 |
Zarejestrowany dla jaj
Data rejestracji: 25.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Verb x4 palony x8, tylko nie robiłem qscana
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2752 |
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
DYSAN ale kicha a sporo tego mam
![]() Ostatnio zmieniany przez mensir67pl : 19.03.2005 o godz. 15:02 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2753 |
Zarejestrowany dla jaj
Data rejestracji: 25.11.2004
TDK x4 palony x8
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2754 |
Bywalec
Data rejestracji: 09.06.2004
![]() |
Witam serdecznie, właśnie stałem się posiadaczem Benq 1620. W temacie wypalania DVD jestem nowicjuszem, więc prosiłbym o ocenę wypalonych płytek.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2755 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.12.2003
![]() |
Cytat:
Nie chce nikogo urazic ale zamiast tepic powtarzajace sie pytania moze zwrocic troche wiecej uwagi na zawartosc postow, wtedy temat bedzie szczuplejszy i latwiej bedziemy mogli cos znalezc. Szkoda, ze nie mozna podzielic tematu BenQ 1620 na testy plytek i problemy zwiazane z samym benkiem. Pozdr. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2756 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 08.05.2003
![]() |
Cytat:
zamawiając benq czułem sie "podniecony" tym wszystkim, nowy srzet w domu zamówiony przez net. Takie były moje wtedy odczucia i to mnie wtedy interesowało kiedy przyjdzie mój Benq. Sam całego topiku nie przeczytałem, jezeli coś potrzebuje sie dowiedziec to najpierw szukam w dyskusi a potem pytam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2757 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 11.09.2004
![]() |
2x to samo palone na dysan 8x- z szybkoscia 12x obie plyty w szybkim tescie dostaly rekomendacje na palenie 4x nie dostaly na 8 i 12x.Czasy palenia benq 6,42 nec 7,15. testJakosci lepszy na necu odczyt obie mniej wiecej tak samo
Ogolnie 1:0 nec |
![]() |
![]() |
![]() |
#2758 |
Stały bywalec ;)
![]() |
2x to samo palone na uszkodzonych epseranzach 8x+ (dlatego pisze ze uszkodzone bo nie przeszly testu w zadnej predkosci). W obu przypadkach ustawilem palenie na 12x .czasy palenia benq 7,02 nec slabo 8,57. Test jakosci lepszy benq testu odczytu nie zrobilem bo wywalilem obie do kosza.
ogolnie 1:0 benq |
![]() |
![]() |
![]() |
#2759 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.12.2003
![]() |
Cytat:
@sts, nie mialem na mysli konkretnej osoby, tylko to, ze pisze sie duzo i czasami nie na temat a topik rosnie. PS. Sorry, nie chcialem Cie urazic. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2760 |
Stały bywalec ;)
![]() |
2x to samo palone na platinetach 1-8x+ (zle nazwalem pliki bo to sa platinety a nie mediastore ) obie palone 12x. Obie plyty dostaly pozwolenie w szybkim tescie na palenie 12x
Czasu palenia nie zanotowalem ale chyba obie nagrywarki mialy podobny. Test jakosci lepszy benq test odczytu lekka przewaga nec Ogolnie minimalnie 1:0 benq |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|