![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 02.03.2004
![]() |
BenQ 1620 v BenQ1640 v Pioneer 109xl / Co wybrac?
Witam
Przegladam od jakiegos czasu forum i mam metlik. Musze na biegu kupic jakas wypalarke bo moj Pionek 106 pada. Nie wiem czemu ale nie widzi zawartosci nagranych przez siebie plyt (ok 50%), dzieje sie to juz od jakiegos czasu i niezaleznie od tego czy jest to markowa plyta czy jakis szmelc zarowno w przypadku plyt CD jak i DVD wszelkich masci. Sporo ostatnio slychac o BenQ i przymierzam sie do niej. Wiele osob zachwala Pionka 109 ale prawde mowiac nie bardzo mi sie on widzi ze wzgledow j/w. Wiele postow przeczytalem na temat Pionkow ktore nie czytaja plyt tak jak i moj nawet w nowszych modelach niz 106 np. 108 i boje sie, ze ze 109 po pewnym czasie bedzie to samo. Bardzo spodobal mi sie BenQ1620 i pewnie bym go kupil gdyby nie fakt ze wyszedl jego mlodszy brat 1640. I w tym problem ze nie wiem ktory z nich wybrac. Czy 1640 jest tak samo dobry jak 1620 + zwiekszone predkosci zazpisu czy moze jest to juz nowa nagrywara nie majaca tych zalet co 1620? Poprostu zglupiec mozna ![]() Jesli mozecie doradzic bede wdzieczny. Pozdrawiam |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|