![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.08.2006
![]() |
Kupiłem ostatnio kolejną partię verbatimów DVD+R.
Jaka była moja radość jak zobaczyłem napis "Made in Japan". No ale na tym się skonczyło. Nie wiem co sie dzieje z tym producentem, ale tak źle jeszcze zadne płyty mi się nie wypalały. Totalna porażka. Druga sprawa trochę nie na temat, ale proszę o wyrozumiałość. Co trzeba zrobić aby zostać zbanowanym na tym forum? Po długiej nieobecności wchodzę ostatnio na forum, loguje się, przechodzę do tej sekcji i co widzę: "Albo nie jesteś zalogowany(a) albo nie masz uprawnień by obejrzeć żądaną stronę. Może tak być z kilku powodów: Jeżeli właśnie sie zarejestrowałeś(aś) musisz poczekać aż otrzymasz emaila z kodem aktywacyjnym. Do tego czasu nie możesz korzystać ze wszystkich funkcji forum. Nie masz prawa do oglądania tej strony - być może próbujesz zaglądnąć do działu do którego nie masz praw dostępu lub próbujesz wyedytować czyjąś wiadomość Istnieje też możliwość, że Twoje konto zostało zablokowane przez moderatora forum" O co chodzi? Teraz oczywiście korzystam z nowego konta. Ale chciałbym odzyskać stare i dowiedzieć się czym zawiniłem. |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
[Muzeum] BENQ DVD DD EW164B 2006r. | seku | Napędy optyczne DVD | 16 | 23.05.2019 02:51 |
BenQ DW 1640 Refurbished \wymiana OPU Philipsa | czary2mary | Napędy optyczne DVD | 2 | 28.01.2018 22:02 |
BenQ DW 1640 nie nagrywa plyt - popsuty czy nie ??? | twinxx | Napędy optyczne DVD | 16 | 26.03.2006 01:12 |
Przeróbka BenQ 1640 na EW164B | Zetoxa | Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych | 1 | 22.01.2006 17:55 |
BENQ DW 1640 (SławekJ pomóż mi !!!) | dragan19 | Napędy optyczne DVD | 14 | 01.08.2005 19:44 |