Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 25.02.2006, 22:39   #11
Laukas
Nowy na forum

Data rejestracji: 11.09.2005
Laukas w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez lukk21
W Media Markt dość sporo jest..bo gdzie indziej to rzeczywiście kiepsko

ja naprawde nie wiem niech mi ktos wytłumaczy..dlaczego taki Verbatim rezygnuje z produkcji Pasteli?? (no moze nie rezygnuje ale mało ich)..przeciez to sa najlepsze płytki pod słońcem
Dzięki za odpowiedź. Też nie mogę pojąć: wypromowali dobrą markę, wiele osób jest do tych płyt przywiązanych mimo niemałej ceny, i jeszcze trzeba się nachodzić, żeby je kupić (w slimach, bo cake'ów DVD+R nie raczyli zrobić).

Dawno nie używałem innych płyt ze względu na trwałość verbów. Wiem, że plextory były ostatnio chwalone na forum (m.in. przez Sławka). Też Taiyo Yuden. Mam nadzieję, że są to równie trwałe i dobre płyty co verby. Link do plextorów
http://www.alstor.com.pl/pl/katalog:.../ic=741/it=422
ale nie wiem, czy jest to cena dla detalistów, czy dla partnerów handlowych (dziś świętowali, zadzwonię w tygodniu).

Ostatnio zmieniany przez Laukas : 25.02.2006 o godz. 23:58
Laukas jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: