Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 01.10.2007, 09:46   #1
Kubuch
Nowy na forum

Data rejestracji: 10.07.2004
Kubuch w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez pritchard Podgląd Wiadomości
Ze swojej strony dodam, ze po zmianie biosu (spowrotem) z BCIC na BCHC, moge stwierdzaic ze ten ostatni jest lepszy i chyba mniej awaryjny. Jak juz pisalem na innym topiku, bios BCIC spowodowal u mnie ze plyty sie nie nagrywaly... Glupie, no nie? A jednak. Proces nagrywania przebiegal w 100% poprawnie, bez zadnych bledow, wszystko wygladalo jak podczas nagrywania. Gdy potem sprawdzalem plyte, okazywalo sie ze jest ona pusta. Po downgradzie na bios BCHC wszystko wrocilo do normy pzdr
Sory, że odkopuję trupa ale mam podobnie. Jak nagrywam dane z dysku na płytę to jest OK a jak chcę skopiować płytę to niby wszystko idzie dobrze ale płyta jest pusta. Jak wrócę do domu zmienię bios na BCHC (obecnie mam BCIC) i zobaczę czy pomoże?
Kubuch jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 04.10.2007, 12:56   #2
Kubuch
Nowy na forum

Data rejestracji: 10.07.2004
Kubuch w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez Kubuch Podgląd Wiadomości
Sory, że odkopuję trupa ale mam podobnie. Jak nagrywam dane z dysku na płytę to jest OK a jak chcę skopiować płytę to niby wszystko idzie dobrze ale płyta jest pusta. Jak wrócę do domu zmienię bios na BCHC (obecnie mam BCIC) i zobaczę czy pomoże?
Niestety nie pomogło Ktoświe co innego może być przyczyną takiego zachowania nagrywarki? Na innym kompie działa dobrze. Mam zainstalowane ASPI, przeinstalowałem Nero, zmieniałem taśmę od napędu i nic
Kubuch jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: