![]() |
mi ucielo napisy do filmu bo overburning nie zadzialal... :/:/ Palilem verba 8x, oczywiscie +, w nero v6.0.6.16.
komus udalo sie nadpalic dvd na 1650? |
Ilość załączników: 1
Verbatim DVD+Rx16 palone w Nero 6.06.16
niestety nie działa w stacjonarnym odtwarzaczu Pioneer DV-575A |
Cytat:
|
Cytat:
|
Czyli jeśli dobrze rozumiem SolidBurn Off i zadziałała overburning na DVD?
|
No a mój Benek 1650 musi być oddany, dostałem wadliwy :( Czyta ale nie wypala ;(
|
Mam pytanie czy Benq 1650 wersja box i oem różni się tylko wyglądem i dodatkami? Czy może jest też różnica w budowie?
|
W budowie nie ma roznicy. Chyba, ze przedni panel wliczamy do "budowy" :)
|
A jest w ogóle 1650 w wersji BOX ??
|
Pracuje w sklepie komputerowym i dzisiaj juz widzialem w hurtowni box dlatego sie pytam bo wczoraj zamawialem oem, bo nie bylo wersji box i dzisiaj do mnie przyjechala, ale wchodzac na strone hurtoeni zauwazylem, ze dzisiaj sa juz dostepne box-y i zastanawiam sie czy sobie czasem nie wziasc box-a. Jeszcze jedno pytanie czy dioda w tej nagrywarce swieci przez caly czas jak jest w nim plyta wlozona mimo, ze nie odczytujemy?
|
Chyba jeszcze nie ma. A kiedy bedzie? te pytania kierowac do panow z benq.pl
Uprzedziles mnie :) No to znaczy, ze boxy juz są. Ciekawe czy 1655 rowniez :) Co do diody. Swieci sie caly czas jak jest plyta w srodku. Bardzo fajna sprawa, ale slyszalem, ze niektorym to przeszkadza. Mi to pasuje ;) |
Już są dzisiaj widziałem dostępne w hurtowni. Jakbym dzisiaj zamówił na jutro bym ją miał.
|
Cytat:
|
E tam ja sie na tych nagrywarkach zabardzo nie znam..Chcialbym poprosic o odpowiedz 1640 czy 1650 jest lepsza??
|
Cytat:
A na przyszłość opcja SZUKAJ |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:59. |