![]() |
Cytat:
nie ma DVD-RAM, nie wiem czy czymś innym się różnią. A co myślisz o Plextorach? |
Cytat:
jest najlepsiejszy :taktak: Z drugiej strony trzeba stwierdzić że nawet on nie zdziała cudów na słabych nośnikach :nie:, a te wśród DL to nie rzadkość... |
@Bajbus
pionek 111 ***322;adnie pali dlki |
Witajcie!
Tak sobie przeglądałem swoje napędy (litek, nec) i doszedłem do ciekawego, choć może mylnego wniosku: Solid Burn to nic innego jak lenistwo Benq we wprowadzeniu strategii i nośników. Mam stare dobre EMTEC-ki CDx52, które palą się rewelacyjnie w litku, bez wodotrysków w necu. W Benqu nie dość że wykrywa go jako x16 to oczywiście nie zna tego nośnika. PS. Z innej beczki, jaki byście polecili napęd DVD-RW, który miałby jedno zadanie, (bardzo) dobre nagrywanie płyt DVD+9. Nie musi świetnie nagrywać DVD+r 4.7 GB, chociaż to przeważnie wynika jedno z drugiego. Nie musi umieć w ogóle palić DVD-R, -RW, DVD-9, ani CD-R, RW . . |
Cytat:
A co do Nero to ma tylu zwolenników co sceptyków Jednym nagrywa, a drugim nie :nie: A to że z programów zaczyna się robić wodotryski - to już chyba producenci zdążyli nas do tego przyzwyczaić... :taktak: :D |
Cytat:
problemem była stara wersja nero zainstalowałem najnowsza i jest ok ale te nowsze wersje to mogą przyprawić o zawrót głowy swoją skromnością :ysz: |
Cytat:
Podam ci adres pod który możesz to wywalić :czytaj: :mruga: |
Cytat:
|
Cytat:
Ciągle ktoś ma :taktak: I nie jest to wina BenQ :nie: Największym proawdopodobieństwem nie przechodzenia weryfikacji wina softu nagrywającego Z uzależnieniami hardware'owymi czyli między innymi konfigiem Połączone z bajzelem systemowym || A brak poprawnej weryfikacji najczęściej, jeżeli nie wyłącznie, jest związany z Nero :taktak: Problem weryfikacji jest znany od dawna i wciąż aktualny Wynikiem są ciągle żywe o tym tematy Niestety jest to kwestia indywidualnego problemu danego kompa A na pewno nie jest to związane z napędem nagrywającym :nieeE: Jak to sprawdzić? Ano wyjąć napęd i wsadzić do innego kompa, a dla pewności potem jeszcze do innego No i tyle :czytaj: :taktak: |
Witka!
Prędzej bym bez żalu wyjął Benq i wywalił Qsuite, niż rezał mój wypielęgnowany system :D Szczerze mówiąc myślę nad tym żeby to wywalić i wziąć pionka lub plexa. Bo mi zależało na dobrym nagrywaniu DVD9 i LightScibe. Ta druga technika jest mocno przereklamowana, nie tego się spodziewałem. Tak naprawdę po tym napędzie spodziewałem się naprawdę lepszych osiągów :( |
Cytat:
i chodzi jak burza, dla qsuita nie b***281;d***281; demolowa***322; sprawnego systemu. Poza tym komputera uzywam do pracy i jest zdewcydownym przeciwnikiem niekt***243;rych "superkomputerowc***243;w graczy", kt***243;rzy na problemy maj***261; Go***378;dzik Tfu ;) format c: Poza tym faktycznie u wielu os***243;b alcohol blokuje hibernacj***281;. |
@Bajbus a na ***347;wie***380;ej instalce Windy pr***243;bowa***322;e***347; ?
|
Cytat:
wódą u mnie. Miałem tyle różnych napędów i wóda nie przeszkadzała (choć ma jeden bug z tą hibernacją) teraz w sumie też nie przeszkadza dopóki, dopóty nie chcę odpalić Qsuite, owszem odpala się ładnie w trybie zgodności, tylko nie wiem czy odczytywane parametry i wysyłane komendy prawidłowo działają (( |
Ups. Mia***322;o by***263; dwa ;) Sorki za pomy***322;k***281; :)
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:06. |