![]() |
hm no nie wiem oby porzyjemy zobaczymy plytek jescze troche zostalo noc sie zapowiada dloga potestuje a jak bedzie kiepsko w poniedzialek z ranna ide oddac i wezme cos innego
ale THX za rade |
Cytat:
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>> wracajac do tematu... sparwa bufora jest wszedzie taka sama, spada i wzrasta, WOPC raczej nie pomaga a utrudnia .... tak sobie mysle ze to wszystko to totalna sciema ... sporo opcji do napedu w tym 70% nie przydatnych oddaje sprzet do serwisu..tylko mam nadzieje ze jest jakis :ysz: serwis hahaha |
2 dzien walki z tym napiendem i jusz mnie trafia
plytka Disc ID: CMC MAG-E01-00 ( Platinium ) Supported Write Speeds: 2,4x; 4x; 8x a nagrywa 2,6x :ysz: WOPC - on Solid Burn - wszystko na activated jakas rada dlaczego tylko tyle nagrywa ? pale obrazy *.ISO DVD Decrypter :help: |
Cytat:
Przy ustawieniu prędkości palenia 4x, faktyczna prędkość to 2,4x (Qsuite - default) Dlaczego tak jest ? Pewnie błąd w firmware. :ysz: |
no to lipa bo mam tych plytek jeszcze ze 100 zostal mi zapas i kazda sredno 22min sie pali to mnie trafi
nic pozostaje tylko czekac na nowy firmware moze to cos zmieni ale jedno jest pozytywne LightScribe kurde daje za***iste mozliwosci tylko tesz jest jeden maly problem czas oczekiwania na efekt twojej kreatywnosci w tworzeniu :) u mnie srednio 30min na Verbatim DVD+R 16x Lightscribe |
Cytat:
|
Cytat:
Za bardzo pospieszyłem sie ze sprzedaża NEC`a .. on zjadł by wszystko :> |
tesz sie mi tak wydaje powoli tesz tesknie za moim
LITE-ON DVDRW SOHW-1653S co nie wlozyles to wypalil :spoko: a teraz pale sobie 2,4x (( bo zachcialo mi sie nowosci |
Cytat:
tylko sprawdź potem jakość nagrania |
Ilość załączników: 2
Najnowsza wersja "Nero CD-DVD Speed" chyba jest nieco bardziej "agresywna" jeżeli chodzi o wyniki końcowe. Ten sam nośnik, ta sama nagrywarka, testowałem na starszej wersji "Nero CD-DVD Speed" i na najnowszej. Wyniki co najmniej zaskakujące.......
|
Predkosc zapisu ustawiona na 4x nagrywanie w konsoli freebsd wiec to jest wynik dosc dokładny co pare kilo
Kod:
2977234944/4681990144 (63.6%) @3.9x, remaining 5:35 RBU 100.0% mam coraz gorsza opinie o BENQ :nie: Nosnik przetestuje później i wstawie |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Czyli tak jak przypuszczałem ..nadal kaszana ((
tyczy sie postu mojego powyzej |
No to dla odmiany moje dzisiejsze nagranie na TDK x8 (MBI) ;).
http://forum.cdrinfo.pl/attachments/...g?d=1149423518 Dobre płyty :spoko:. pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:51. |