![]() |
Ilość załączników: 2
TDK DVD-R x16 burn x8 1655 BCIB
Załącznik 35266 I to samo tylko przeskanowane na 1655 Załącznik 35267 |
Ilość załączników: 3
PHILIPS 16x palony 8x
scan na Benq i Samsungu Załącznik 35290 Załącznik 35291 Załącznik 35292 Reetou: Seku, notorycznie źle wklejasz obrazki do postów, pisałem Ci o tym PMach, ale jak widzę nie poskutkowało. Dlatego informuję, że wszystkie następne takie posty nie będą przeze mnie poprawiane, tylko kasowane... |
QSuite 1.2 a QScan 1.0 - wyniki?
Witajcie!
Mam do Was takie pytanie, któremu programowi bardziej ufać QSuite czy QScan? Wyniki wychodzą prawie zawsze na korzyść QScan. Szkoda, że nie pomyślałem żeby podczas testu zrzucić obrazki :ysz: Teraz jestem w kropce bo zbliża się nagrywanie parunastu DVD9, a w QSuite wychodzi żeby nagrywać przy 2,4x natomiast, QScan spokojnie podaje 8x. :sciana: |
QSuite to ca***322;y program. Natomiast QScan to jego opcja do skanowania TE/Fe...
Najnowsza wersja QSuite jest oznaczona numerkiem 2.1. |
|
Cytat:
na edycję. Moje pytanie jest wciąż aktualne, który pokazuje dobrze? |
QScan 1.0 to tak jakby przodek programu QSuite 2.1.
Skanuj p***322;ytki tylko w programie QSuite 2.1. |
Cytat:
prawie w tym samym czasie. |
|
Dziekuje bardzo :)
|
Intenso DVD+X8
|
ha te OPTODISC zadziwiaja jakoscia:):):)
|
|
Z innej beczki - LightScribe?
Witam!
Wypaliłem parę płyt Verbatima uzywając LS i byłem średnio zadowolony ale jakoś to wygladało. Dzisiaj wszedłem na stronę LS i odwiedziłem dział downloads i szczęka mi opadła, bo albo benek jest do du..., albo Verby są do du... I trzecia możliwość sam LS oszukuje i zrobił nadruk w bardziej konwencjonalny sposób ??? A tu link do galerii http://www.lightscribe.com/ideas/lab...ry.aspx?id=219 |
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:24. |