![]() |
Ilość załączników: 1
Philips Dvd-r x8 palony x4
|
Cytat:
|
HP DVD-R x8 palony x8
|
moze jakis maly komentarz do tych wykresów? co ?
|
Philips DVD+R x 8 palony x 12
[IMG] |
Dysan DVD+R 8x
Ilość załączników: 2
|
No i zamówiłem 2 nagrywareczki z tym właśnie ładnym panelem. Fakt... 70euro to zdecydowanie za drogo... lepiej poczekać na wersje BOX. No ale napaliły się 2 osoby a dla mnie żaden problem kupić na Ebay.de gdyż mieszkam przy granicy... pozdrawiam !!!
|
Jutro zamawiam 2 takie nagrywareczki w wersji BULK czyli OEM + Nero i sterowniki Lightscribe. Znajomy sprzedaje w kolorze czarnym i jest to oczywiście ten ładny panel z zielonym paskiem :) Odbieram towar w piątek w Gorlitz (Zgorzelec), a mieszkam 20km od granicy - Lubań.
Jeśli ktoś chciałby taką nagrywareczke z extra panelem proszę o kontakt via gg 1336. Wystawie nagrywarkę na Allegro. Mam ponad 300 komentarzy (tylko i wyłącznie pozytywne). Cena tego cuda to 70euro łącznie z wysyłką do danej osoby w Polsce. Gwarancja 24 miesiące (podobno bez problemu respektowana w Polsce). Możliwy też będzie odbiór osobisty we Wrocławiu. |
Naprawianie pewnie będzie polegało na wypuszczaniu nowych biosów.
Kiszki te same tylko wygląd inny. Jak komuś zależy na "dizajnie" to niech sobie czeka, albo przypomni czy nie ma cioci albo wujka w Niemczech :) |
ale moze warto, napewno do tej pory cos naprawia i bedzie ladniejszy i lepszy,bo ten na focie u gory wyglada jak stary 1625.
|
Cytat:
Są 2 wersje BOX. Te co poniżej to BOX-y juz dostępne m.in w pcprojekcie. Na wersje z zielonym paskiem przyjdzie nam poczekać - ja nie mam zamiaru ;] http://www.beareyes.com.cn/2/lib/200512/05/217/01.jpg |
Cytat:
|
Tutaj odpowiedz z Benq Polska na temat jak bedą wyglądały Boxy 1655 u nas.
"Witam, 1655 wersja BOX z zielonym paskiem beda dostepne w Polsce Marzec / Kwiecien 1655 BOX - Czarne koniec Lutego. Pozdrawiam," |
Albo VATu nie doliczyli...
Szkoda, ze sie nie zalapałem :glaszcze: |
moze spostrzegli ze cos jest nie tak i ze sprzedaja ja po za bardzo niskiej cenie :D:D
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:26. |